MAJA NIKOLIĆ PRETI: Gladovaću kao Šešelj ako se Zorica vrati
Foto: Dragan Kadić

Produkcija na mukama

MAJA NIKOLIĆ PRETI: Gladovaću kao Šešelj ako se Zorica vrati

Stars -
Pevačica poručila da će prestati da jede, diše i da pije vodu ukoliko se na Farmi ponovo pojavi Markovićeva, a ona samo što nije zakucala na vrata

Iako ne zna da Zorica Marković planira da se vrati na „Farmu“, Maja Nikolić je zapretila zadruzi da će štrajkovati glađu ukoliko se folkerka opet pojavi na imanju.Ona je odmah po zasedanju farmera prozvala koleginicu, koja je zbog zdravstvenih problema morala da napusti rijaliti.Strpala bi je u štalu- Svi smo tu, samo nam još fali Zorka Šabac - ironično je prokomentarisala Nikolićeva za Zoricu, aludirajući na fabriku mineralnih đubriva.Iako nije imala priliku da je strpa u štalu, Nišlijka je otvoreno pokazala da je srećna što Markovićeva više nije tu i navela da će, ukoliko se ona vrati - gladovati.

Neuništiva... Zorica Marković
Neuništiva... Zorica Marković

Stiže Zorka- Ako se Zorica vrati, ja ću da štrajkujem glađu kao Šešelj i posle tri dana vodićete me na infuziju - zapretila je pevačica Ognjenu Amidžiću i dodala da će prestati i da diše i da pije vodu.S druge strane, Zorica samo što nije zakucala na vrata.- Dragi prijatelji, a i oni drugi, ne brinite, dobro sam. Dobre ljude i Bog čuva. Pišu svašta... Vraćam se na „Farmu“ i biće svašta. A vi koji me kudite i šaljete poruke jadnog sadržaja bolje vodite brigu o svom životu, koji očigledno nemate. Kakva sam - takva sam, ne diraj. Sve vas voli vaša Zorica M. - napisala je Zorica na Fejsbuku.(N. Z. - I. E.)

Služi za primer... Vojislav Šešelj
Služi za primer... Vojislav Šešelj

Maja gazdujeZORICE, MOŽEŠ DA SE VRATIŠ SAMO PO METLUMaja je pred ostalim farmerima ogovarala Marković, optužujući je da je folirant i žaleći što nije imala prilike da je smesti u izolaciju.- Nije mi izazov što sam gazda jer sam htela da pošaljem Zorku u štalu. Ona me je pljunula, i to je za nju najblaža kazna - rekla je Nikolićeva i naglasila:- Zokina metla je parkirana ispred gazdine kućice, pa, ako može, da se vrati po nju - poručila je ovonedeljna gazdarica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track