ANA MARIJA ULAZI DA RASKRINKA VLADU: Ne mogu da trpim laži koje priča o meni!
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Stiže na Farmu

ANA MARIJA ULAZI DA RASKRINKA VLADU: Ne mogu da trpim laži koje priča o meni!

Stars -
Trebalo je da fitnes instruktorka još na početku uđe u rijaliti, ali zbog sudskog procesa koji vodi protiv Stanojevića odustala je u poslednjem momentu

Ana Marija Žujović u narednih nekoliko dana postaće učesnik „Farme“. Ona dolazi u Lisović da raskrinka bivšeg muža Vladu Stanojevića, koji ju je pretukao početkom ove godine.

Trebalo je da fitnes instruktorka još na početku uđe u rijaliti, ali zbog sudskog procesa koji vodi protiv Stanojevića odustala je u poslednjem momentu.

Međutim, Žujovićeva je zbog ugovora koji je prethodno potpisala s produkcijom, ali i zbog toga što je voditelj konstantno proziva u rijalitiju odlučila da piše tužilaštvu da joj da zeleno svetlo da uđe u rijaliti i obračuna se s bivšim partnerom.

"Moj advokat je poslao pismo tužilaštvu i sada čekamo odgovor. Ukoliko stigne garancija da moje učešće u rijalitiju neće uticati na spor koji vodim protiv Vladimira, idem na Farmu. Ne mogu više svakodnevno da slušam laži koje plasira o meni", rekla je Ana Marija koja bi na imanje trebalo da se useli sa bratom, pevačem Markom Žujovićem.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track