VESNA RIVAS IZGUBILA SVEST: Intervenisala hitna pomoć, nije znala kako se zove i gde se nalazi
Foto: Printscreen Parovi

Drama u Parovima

VESNA RIVAS IZGUBILA SVEST: Intervenisala hitna pomoć, nije znala kako se zove i gde se nalazi

Stars -
Sreća da su doktori učesnicima na raspolaganju sve vreme, inače ko zna šta bi bilo, kaže izvor blizak produkciji

Vesni Rivas je sinoć iznenada pozlilo u “Parovima” i ona se srušila na pod. Dotrčali su uspaničeni ukućani, a odmah je intervenisala i dežurna lekarska ekipa."Momci iz obezbeđenja istog trenutka su je izneli, a doktorska ekipa koja sve vreme dežura na televiziji “Hepi” pritrčala je u pomoć. Istovremeno, organizatori su za svaki slučaj i dodatno pozvali Hitnu pomoć. Dežurni lekar je odmah Vesni uradio EKG, koji je pokazao da su joj otkucaji srca jako česti, puls ubrzan, a pritisak skoro 200. Dali su joj injekciju i izmasirali telo, nakon čega se osvestila", navodi izvor blizak produkciji.

"Sreća da su na televiziji ispoštovani svi uslovi rijalitija, pa su doktori učesnicima na raspolaganju sve vreme, inače ko zna šta bi bilo. U trenutku kada se osvestila, Vesna nije znala doktoru da kaže kako se zove niti gde se nalazi. Srećom, taj šok je kratko trajao, pa je ubrzo došla sebi. Pritisak joj se brzo normalizovao i provela je nekoliko sati van prostorija koje se snimaju", rekao je izvor.

Doktori su joj rekli da je takvo stanje rezultat velikog stresa i nervoze koje akumulira u sebi, ali da nema većih problema. Vesna se vratila u vilu i nije želela da priča o bolesti.

Foto printskrin
Foto printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja