FARMA IZBACIVANJE: Stanija odnela pobedu u kvizu, Novca izbačen iz rijalitija!
Foto: Printscreen

Rijaliti

FARMA IZBACIVANJE: Stanija odnela pobedu u kvizu, Novca izbačen iz rijalitija!

Stars -
Sa samo 5 odsto glasova od strane publike, Novca Zdravković je napustio imanje

Gazdarica imanja za prošlu nedelju je bila Maja Nikolić, koja je za sluge izabrala Staniju Dobrojević i AcuŽivanović. Tokom nominacija, farmeri su većinu štapića dala starleti, dok je publika nominovala Novicu Zdravkovića. Njih dvoje su se večeras borili u areni, a u dvoboju je pobedila starleta. Njoj su duplirani glasvoi, nakon čega imala 95 odsto glasova, dok je Novica imao samo 5. Stanija je odnela pobedu u kvizu znanja, a pevač je napustio imanje.

Inače, iza farmera je burna nedelja, koju je obeležilo seosko venčanje koje se na kraju završilo otimanjem mlade. Kristijan je oteo Staniju, zbog čega je imao čast da sa njom provede bračnu noć. Zbog dobre organizacije devojačke i momačke večeri, Tamara i Vlada su takođe nagrađeni noćenjem u hotelu. Ove nedelje na imanje se vratila Zorica Marković, koja je rijaliti napustila zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Tok emisije:

22:57 Nominovani farmeri su stigli u arenu, počinje dvoboj. Stanija je pobedila u testu znanja i njoj će biti duplirani glasovi. Nakon dupliranja glasova, starleta je imala 95 odsto glasova za ostajanje u rijaliti. Novica Zdravković je imao samo 5 odsto glasova i on je napustio "Farmu".

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:40 Aleksandra Jeftanović u studiju priča sa porodicom Novice Zdravkovića. Njegova supruga i sin ističu kako su ponosni na pevača. Njima se pridružio i Stanijin brat, koji je branio svoju sestru. On je rekao kako Dobrojevićeva nije imala nameru da sinoć ide dalje sa Golubovićem, kao što su pričali pojedini farmeri. On tvrdi da se starleta samo igra i da ne glumi žrtvu.

22:12 Nakon incidenta, Aca Živanović komentariše situaciju od sinoć On se osvrnuo na poljubac sa Stanijom.

"To je bila šala, ništa ozbiljno", priznao je pevač. On je rekao da ne komunicira sa Jelenom Krunić, ali da je voli kao drugaricu.

22:10 Prilikom polivanja isflekana je posteljina Jelene Krunić, koja je zbog toga udarila Maju. Maja kuka da želi da napusti rijaliti kako bi otišla kod lekara, jer je fizički napadnuta.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:08 Voditelj ne može da nastavi razgovor, jer ga prekidaju Maja i Zorica koje se svađaju. Zorica je krenula da polije sokom Maju, nakon čega je Nikolićeva zakačila Markovićevu.

21:57 Zorica se pridružila Ognjenu koja je rekla kako ne može sa Majom jer je baksuz.

"Ona kaže da sam ja pobegla od štale. Zadruga sve ima crno na belo. Ona igra prljavu igru. Ja joj malopre kažem da ćuti, da me ne spominje. Ja je ni sad nisam pipnula. Malo sam je pljucnula i uvek ću. Na to imam pravo", rekla je pevačica. Ona je dodala kako su joj sinoć Stanija i Kristijan bili interesantni, dok su Vlada i Tamara su bili dosadni.

"Stanija i Kiki su mi bili ko lepotica i zver. Medenica je jadna sve to ispratila. Stanija glumi, a Kiki nikada ne bi ništa loše uradio zbog žene koju puno voli. Stanija bi više bi poena dobila da je otišla na drugu stranu i spavala sama. Ona bi išla sa njim do kraja, ali Kristijan ne bi", rekla je Zorica. Ona je rekla kako se trudi da ignoriše svađe, ali ne može da ostavi Maju na miru.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:51 Ognjen je nastavio priču sa Radetom, koji je rekao kako mu se nije dopalo venčanje. On se osvrnuo na farmere i rekao kako su ga mnogi razočarali.

"Čujem da je Kristijan rekao da sam mlitav. Ja smatram da nisam takav, ali dobro. Smatram da sam u dobroj kondiciji. Ne znam da li je to njego kompleks", rekao je Rade.

21: 46 Na Farmi je došlo do svađe između Maje i Zorice. Ognjen je ušao kako bi ih razdvoji, jer je Markovićeva navodno krenula da pljune Maju.

21:40 Vlada Stanoijević komentariše ogovaranje iz hotela koje su farmeri imali priliku da čuju. On je rekao kako mu se Maja ne dopada, i da nema nameru da joj se pravda.

"Radetu sam i uživo rekao, uvredio je Tamaru, a sinoć sam rekao da je on od tada mrtav za mene. I rekao sam da ona može da upravlja njim, jer je on labilna ličnost", rekao je Vlada koji je dodao da između njega i Tamare nije bilo ničega. On kaže da mu smeta Maja i njeno ponašanje, jer ide okolo i nagovara ostale.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:32 Jasmina Medenica priča kako je bilo super što su farmeri mogli da gledaju bračnu noć Stanije i Kristijana.

"Ja sam sama gledala njih do ujutru i shvatila da žena sa ženom ne može da bude prijatelj. Bilo je scena koje drugarica drugarici ne bi trebala da radi. Ona zna da se on meni sviđa. Najviše bi pridobila moju pažnju da je odbila Kristijana. Da sam bila na njenom mestu tražila bih poseban krevet. Mogla je to da uradi, ali ipak je Kristijan taj koji je odlučio da li hoće ili ne", rekla je Medenica razočarana u starletu.

"Ne opraštam Staniji, ovo nije bilo ok", rekla je Jasmina, koja je sinoć otišla na spavanje tek kada su Golubović i Stanija zaspali. Ona nije imala mira, a je želala da vidi šta se dešava među njima. Ona je zbog toga dobila nagradu od zadruge: pedikir i manikir.

21:25 Jelena Milošević zvana balerina se pridružila voditelju, koja priča kako koristi glumu kako bi se igrala na imanju. Ona je rekla kako joj se na "Farmi" niko ne dopada, ali da gotivi Kristijana, Acu i Vladu.

"Kristijan mi je rame za plakanje. Ima tu dosta glume, ali ima i mog pucanja gde ne mogu da verujem kada vidim njega kako me riba. Zašto to, kada smo prijatelji?", rekla je ona i dodala da joj je bilo drago što je Stanija bila u hotelu sa Golubovićem.

"Znala sam da će otići u hotel, a mislila sam da će biti i masivnih scena. Meni je bitno da je je.o lepo. Ne znam da li je bilo nešto, ali ja sam navijala da bude. Stanija je uvek spremna, samo što se krije iza fasade. Mislim da bi bila sa Kristijanom. Ali sad je ušla da opere obraz, ona je odličan taktičar", rekla je balerina.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:13 Ognjen priča o stanju u kući sa Majom, Zoricom i Lepim Mićom.

"Kada Zorica bude bila gazda, ja ću odbiti da budem sluga jer ona nije bila tu kada sam ja bila gazda. Kada ona bude bila gazda požaliću se da me boli dojka, da se odmorim 5,6 dana, pa da se vratim na "Farmu" kada se oporavim", rekla je Maja u besu.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Zorica nije imala komentar na Majinu izjavu, ona tvrdi da je pevačica za nju vazduh zajedno sa Lepim Mićom.

"Najbolje je da se ne obraćamo jedni drugima. Na moj račun su izgovorene gnusne laži. Ja poštujem sve što kaže zadruga, ali i ja neću biti sluga kada Zoricu bude bila gazda", rekao je Mića.

Zorica se ubacila i rekla da je Mića prozvao Alija mudžahebinom, zbog čega je reperu bilo strašno neprijatno.

"Usput su dodate razne gluposti, čovek je otišao na kapiju, a ja sam izašla sa njim. Od tog stresa mi je bilo loše, ceo dan sam provela u Urgentnom. Prepisano mi je da 7 dana odmaram, što sam ispoštovala i posle se vratila na imanje. Nisam bežala od toga da budem sluga. Bila sam već i biću, ja mogu da kraja "Farme" da budem u štali, nije mi problem", rekla je Markovićeva, a Mića je dodao da je on taj kog su svi psovali i optužili ga da je ušao u rijaliti da ga unisšti.

21:09 Stanija priča kako je u dobrim odnosima sa Tamarom kao i da ju je ona muče poljubila u usta. Starleta je posumnjala da Đurićeva ima tajni zadatak jer se klaberka čudno ponaša. Tada je voditelj rekao Tamara da je uspešno obavila zadatak, koji je bio da glumi Stanijinu drugaricu ove nedelje.

"Nije bilo teško, sada čekam nagradu", rekla je Tamara! Ognjen je rekao Đurićevoj da je dobila nagradu - proteinsku ishranu.

"Stanija i ja samo sada stvarno u korektnim odnosima. Nije bilo teško, ona je normalna devojka", priznala je klaberka.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:07 Sa imanja se javio Ognjen koji je sa farmerima komentarisao situaciju ur ijalitju. Stanija je rekla kako su mnoge farmerke ljubomorne na nju jer je bila u hotelu sa Kristijanom.

21:01 Aleksandra Kajganić se javila iz studija i najavila da će i naredna nedelja biti veoma uzbudljiva, jer farmeri nisu uspešno obavili prethodne zadatke.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track