SVI ZANEMELI NAKON KRISTIJANOVE IZJAVE: Balerina će završiti kao mala Tijana Jurić!
Foto: Printscreen Pink

Šok

SVI ZANEMELI NAKON KRISTIJANOVE IZJAVE: Balerina će završiti kao mala Tijana Jurić!

Stars -
Ona mi je čak pričala da je bila zarobljena protiv svoje volje, priča žestoko momak

Nakon što je Novica Zdravković napustio imanje, Kristijan je sa Ognjenom komentarisao pethodno veče. On se osvrnuo na bračnu noć, kao i na balerinino ponašanje.

"Malo se opustila situacija. Ja svima kažem sve u lice, a ovi momenti pokazuju sve ono što tvrdim o njima. VIP ličnosti ne mogu ovako da se ponašaju. Mislim da će starsti više da se upale. Tenzija između Zroice i palčice ne može da se smiri, to će biti verbalni rat do kraja", rekao je Golubović koji se potom osvrnuo na noć u hotelu. On zna da većina farmera misli da je on spavao sa Stanijom.

"Ne mogu zarad velikog šoua da imam seks sa Stanijom. Moja žena je moja svetinja i moja ćerka. Jedva čekam da vidim prve zubiće i koliko je napredovala. Ona je moje svetlo na kraju tunela", rekao je Kristijan koji tvrdi da mu žene dolaze same i da mu one pokazuju kako treba da se ponaša prema njima.

"To što se one glođu oko mene, videće da je džabe, jer ja odlazim u moju luku, kod one prave", rekao je on. On je dodao kako ga je balerina razočarala, jer mu je njeno ponašanje užasno.

"Ja sam joj rekao šta se dešava sa devojkama koje se ponašaju kao ona, završe u belom roblju. Ona mi je čak pričala da je bila zarobljena protiv svoje volje. Može da završi kao mala Tijana Jurić, ne daj Bože. Balerina sama provocira muškarce, nameće im se da je odvedu u štalu i urade ko zna šta", rekao je Golubović.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

A.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track