GABI PROVALILA KRISTIJANA: Njemu se sviđa balerina, zato samo priča o njoj!
Foto: Printscreen Pink

Farma

GABI PROVALILA KRISTIJANA: Njemu se sviđa balerina, zato samo priča o njoj!

Stars -
Pevačica veruje da se Jelena Milošević dopada žestokom momku, te da je zbog toga ne vadi iz usta

Gabrijela Pejčev je tokom venčanja na "Farmi" ljubmorisala zbog ponašanja Radeta Lazića. Ona je tvrdila kako nikome nije zamerila jer ona nije bila mlada, već joj je smetalo što se Lazić okolo muva sa svima. Ona misli da je njihov odnos počeo iz šale, a da su sad na drugom novu. Oejčeva se osvrnula na Kristijana koji je oteo mladu i tako sabotirao Radeta.

"Meni se učinilo da je Kristijanu krivo što nije bio mladoženja. Sve vreme je pričao o balerini, pa ja mislim da se ona njemu sviđa", rekla je pevačica. Ona tvrdi da je Radetu bilo krivo kada je Kristijan oteo mladau jer nije dobro ispunjen zadatak. Gabi uporno priča da je celu svadbu shvatila kao zadatak i da nije imala porblem sa tim.

"Nisam se osećala loše, čak mi je Stanija bila slatka. A u kuhinji je teko razgovor izneđu mene i njega jer je balerina zaskakala na Radeta. Meni je to smetalo. Mogu i ja da se zaskačem sa Acom, Milošem, Vladom, ali nisam. Ja sam odlučila da presečem priču, jer se ne osećam prijatno", zaključila je Gabi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track