DONATORSKO VEČE: Ceca Ražnatović pomaže manastiru Rajinovac
Foto: Damir

U društvu porodice

DONATORSKO VEČE: Ceca Ražnatović pomaže manastiru Rajinovac

Stars -
Pevačica je u ovom manastiru redovan gost prazničnih liturgija, a i u tom manastiru često dolazi na ispovest svom duhovniku Stefanu

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović prisustvovala je juče donatorskoj večeri za obnovu manastira Rajinovac u Grockoj, gde je službu, porednjenog duhovnika Stefana Sarića, držao patrijarh Irinej.

Ceca je u ovom manastiru redovan gost prazničnih liturgija, a i u tom manastiru često dolazi na ispovest svom duhovniku Stefanu.

Na liturgiju, na kojoj je duhovnik namazao čelo svetom vodom, Ceca je došla sa bratom Milanom Marinkovićem, sestrom Lidijom, zetom Predragom Ocokoljićem i sestrićima Ilijom i Petrom.

"Često dolazim u manastir Rajinovac, kao i cela moja porodica, jer je ovo raj za dušu. Ovde uvek nađem mir o volim da razgovaram sa ljudima koji su deo manastira jer me oni ne gledaju kao javnu ličnost", poručila je Ceca za medije.

Ovaj manastir nastradao je od klizišta i za njegovu obnovu potrebno je više od 80.000 evra.

Osim Ražnatovićeve, donatorskoj večeri prisustvovali su i političari Velimir Ilić, Dušan Bajatović, Dragomir Karić, Cecina frizerka Bucka, pevačice Sanja Đorđević i Viki Miljković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track