NOVICA ZDRAVKOVIĆ SE BORI SA KANCEROM: Ubiću se, neću da umrem od raka!
Foto: Dragan Kadić

Nakon izlaska sa Farme

NOVICA ZDRAVKOVIĆ SE BORI SA KANCEROM: Ubiću se, neću da umrem od raka!

Stars -
Zdravković je otkrio da mu je zbog bolesti najstrože zabranjeno da konzumira alkohol i da se na sve načine trudi da posluša savete lekara

Iako se već 20 godina bori sa kancerom prostate, Novica Zdravković, bivši učesnik Farme 6, po izlasku sa imanja kaže da neće da umre kao njegov brat Toma Zdravković u velikim mukama, već će sam sebi presuditi.

Zdravković je otkrio da mu je zbog bolesti najstrože zabranjeno da konzumira alkohol i da se na sve načine trudi da posluša savete lekara.

"Meni je rađanje i smrt jedno te isto, nemam čega da se bojim. Kada moja bolest bude bila toliko jaka, sigurno neću dozvoliti da se mučim, završiću život samoubistvom. Neću da dozvolim da se zbog raka mučim kao Toma, to ću ja završiti sam, ne želim da me bolest muči i kida. Ovako lepo završim sve po kratkom postupku i bez velike muke. Zbog raka mi je zabranjeno da konzumiram alkohol, a otkako mi je otkrivena bolest, stvarno ne želim da pijem i to na sve načine pokušavam da ne radim", sa suzama u očima priča Novica i dodaje da je kao dete džepario u Leskovcu.

Foto printskrin
Foto printskrin

"Sa 11 godina sam pobegao iz sela i otišao sam sa sestrom u Leskovac. Kada sam tamo stigao, dočekala me je ulica i deca koja su bila slična kao ja. Svi smo zajedno išli i krali po ulici. Najčešće smo džeparili, varali ljude i tako sam završio u domu. Kao primer drugoj deci smo sedeli u domu i posle me je Toma izvadio i doveo u Beograd", priseća se Zdravković svog detinjstva. Tokom boravka na imanju, pevač je konzumirao tablete za smirenje, a otkriva i zbog čega.

"Psihički nisam mogao da trpim Majine svađe sa ukućanima, zato sam se stalno sklanjao kada se to dešavalo, nisam želeo da gledam. To me je izluđivalo do te mere da sam morao da pijem „bromazepam“, morao sam da se smirim. Maja je najgora u kući, sve proziva i igra vrlo prljavu igru", objašnjava Novica i priča šta misli o Kristijanu Goluboviću i Jasmini Medenici."Jasmina je u Kristijanu našla svoju ljubav i ona je u stanju da za njega sve uradi. Ispričala mi je da joj neverovatno odgovara da bude uz njega i da ga strašno voli. Kristijan nije momak za kakvog ga mnogi smatraju, on jednostavno voli da ispriča zanimljive stvari iz svog života, ali daleko od toga da je neki veliki kriminalac koji je pravio razne probleme", kaže Novica, koji je nakon izlaska iz rijalitija otišao sa porodicom u kafanu, piše Alo.

Foto printskrin
Foto printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track