OTKRIVENA GEJ AFERA NA FARMI: Balerina priznala ko se ljubio u toaletu!
Foto: Printscreen Farma

Raskrinkani

OTKRIVENA GEJ AFERA NA FARMI: Balerina priznala ko se ljubio u toaletu!

Stars -
Balerinka je priznala da je videla dva muškarca kako se strastveno ljube, a sada je i navela o kome je reč

Jelena Milošević poznatija kao balerina, otkrila je ukućanima da je za vreme žurke u toaletu videla dvojicu muškaraca koji su se strastveno ljubili. Nju je Ognjen Amidžić zamolio da kaže o kome je reč, ali balerina je bila škrta na rečima. Ona i dalje tvrdi da je to isitna, kao i da je jedan od aktera farmer koji od samog početka na imanju, dok je drugi muškarac bio dva puta gost na "Farmi". Ukućani su naveli da je verovatno reč o nekom muzičaru koji dolazio na žurke kako bi zabavljao farmere.

"Jedan je matorac, drugi je mladunac. Videla sam ih kako su se ljubili", rekla je balerina, a onda je Maja Nikolić počela da viče kako zna o kome je reč. Spekuliše se da se u gej aferi našao Vlada Stanojević, jer je Tamara Đurić počela da preti Maji kada je rekla da zna ko su akteri gej afere.

"Nemoj da mlatiš tom rukom da ti je ne bih slomila", rekla je klaberka pevačici. Maja joj je odgovorila da ne razume šta se ona meša, a onda je svima poručila da pogledaju koji farmer je najviše pocrveno. Nikolićeva tvrdi da se najrumeniji farmer ljubio u wc-u, a Vlada se ovim povodom nije oglasio.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track