CRNA MAGIJA NA FARMI: Igra oko vatre i pali gaće, a farmeri padaju ko pokošeni
Foto: Printskrin

Rituali na imanju

CRNA MAGIJA NA FARMI: Igra oko vatre i pali gaće, a farmeri padaju ko pokošeni

Stars -
To može da bude vračara. Nije za zajebanciju, igrala je oko vatre. To treba da se vidi šta je, uplašila se Tamara

Farmeri su otkrili da se Jasmina Medenica bavi magijom i veštičarenjem. Naime, Ivan i Alen su je videli kako pleše oko vatre i pali gaće farmera usred noći, a pojedini se od jutros ne osećaju dobro. Sem Radmile, koja se celo jutrno žali na glavobolju i Stanija je pala u krevet i morala je da uzme tabletu kako bi se osećala bolje.

Naime, Radmili su nestale pidžama i gaćice, a Tamara je odmah otkrila da je čula da je Medenica palila kosu i perje.

"Jao, znaš li ti ko je to, ona što je sinoć palila kosu i perje. Alen je video kako pali kosu, perije i sa žice je uzela stvari", rekla je Tamara. "Ja sam video kroz prozor. Neka plava žena, ličila je na Medenicu. Zgarište je ostalo", rekao je Alen.

"Crna magija, vračanje, a mi imamo neki zaštitu iz manastira. Sazvaću sastanak da vidim ko je zapalio vatru i bavi se crnom magijom. Ali ne sad, nego za ručak", odlučio je gazda Rade. "To može da bude vračara. Nije za zajebanciju igrala je oko vatre. To treba da se vidi šta je. Vidi ko pali stvari, ovo je ozbiljna stvar. Ukrala i u moju četku i našla sam loptu dlaka. Ali moramo da budemo sigurni da ne grešimo dušu", rekla je Tamara.

"Nema mi gaćice, ni pidžame. Mene glava boli, ovo nistu čista posla. Čim sam ustala ne osećam se dobro", žalila se Rada, koja smatra da je farmeri zezaju i ne može da veruje da je Medenica to uradila.

"Alen je dobro video", potvrdio je Ivan.

"Nešto se dešava. Stolica je sama pukla pored peći", rekla je Rada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja