ŠAVIJA DOBILA BATINE: Ljubomorna devojka je napala u klubu!
Foto: Instagram

Navikla

ŠAVIJA DOBILA BATINE: Ljubomorna devojka je napala u klubu!

Stars -
Incident se dogodio u ranim jutarnjim časovima, a zbog frke intervenisalo je i obezbeđenje

Nepoznata devojka napala je u jednom beogradskom klubu pevačicu i bivšu učesnicu "Parova" Natašu Šaviju zbog toga što je pričala sa njenim dečkom, preneli su mediji.

Kako je navedno, incident se dogodio oko pet sati posle ponoći, a zbog frke koja je nastala moralo je da interveniše obezbeđenje kluba.

"Nataša i njene drugarice bile su smeštene u separe zajedno sa nekoliko momaka i devojaka koji su došli iz Bosne. Čitavu noć provodio je svako u svom delu separea, sve dok jedan od momaka nije počeo da se udvara Šaviji. Njegova devojka Ivana, koja je inače bila pripita, kada je videla da se on smeje sa Natašom, skočila je kako bi je počupala i udarila. Sve se odigralo brzo i obe su uputile jedna drugoj nekoliko udaraca dok ih obezbeđenje nije razdvojilo", rekao je za medije izvor koji se našao na licu mesta.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Te informacije potvrdila je i Nataša Šavija.

"Razmenila sam par rečenica sa njenim dečkom, ali bez ikakvog muvanja, što je ona pomislila, zbog čega je planula i krenula da me udari. Uspela sam da se otrgnem i povučem u stranu, a ona je tu još neko vreme besnela dok je nisu oterali kući. Bila je baš neprijatna situacija, ali navikla sam da me žene napadaju iz ljubomore", rekla je Šavija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track