EKSKLUZIVNO ZA KURIR GOLUBOVIĆEVA ŽENA: Razvešću se od Kristijana zbog seksa s Balerinom!
Foto: Nemanja Panči

Otvorila dušu: Ispovest Golubovićeve supruge

EKSKLUZIVNO ZA KURIR GOLUBOVIĆEVA ŽENA: Razvešću se od Kristijana zbog seksa s Balerinom!

Stars -
Izbegava da ga gleda Ivana Veljković kaže da suprugu neće oprostiti što ju je prevario s Jelenom Milošević i napominje da mu nikakvo pismo nije slala na Farmu

Supruga Kristijana Golubovića Ivana Veljković u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir otkriva da će se razvesti jer je njen muž imao seks s Jelenom Milošević Balerinom.

Ona, kaže, preko prevare ne može da pređe i napominje da suprugu nije poslala pismo u kom mu je poručila da ga ostavlja.

- Ne znam odakle im to jer ja njega, bar zasad, nisam ostavila. Ali, ako je imao seks s Balerinom, onda se razvodim - rekla je uplakana Ivana i nastavila:

- Nisam očekivala da će se Kristijan tako ponašati jer je te žene nazivao droljama. Ako je on želeo da me prevari, više tu ljubavi nema. Meni te devojke nisu krive. Njegova je odluka s kim će da se ljubi i spava. Znam da nešto petlja sa Stanijom, ali čula sam da nije imao seks s njom nego s Balerinom. Ako je to tačno, on mene više ne voli - kaže Ivana i dodaje:

- Ne interesuje me da li je izgubio glavu zbog zatvorenog prostora. Ko me prevari, za mene više ne postoji. Plakao je kad mi se kleo na večnu ljubav. Pošto ima informaciju da sam ga ostavila, onda ima logike da me je prevario i zaljubio se. Nema šta da pričam, razvodim se i - gotovo! Ja ću i dalje živeti sa svojim detetom, on neka živi s Balerinom ili s kojom već hoće, ne interesuje me. Volim tog čoveka, on je moje sve, posle njega u mom životu niko neće postojati, on je jednom i zauvek - otkriva Ivana u suzama.

Razotkriveni... Golubović je sa Balerinom više puta imao seks
Razotkriveni... Golubović je sa Balerinom više puta imao seks

Veljkovićeva naglašava da Kristijanu neće braniti da viđa osmomesečnu ćerku Veru.- Videćemo kako će viđati dete, verovatno u prisustvu majke. Tu je sud, koji će sve odrediti. Pitanje je da li on izlazi na slobodu ili će u zatvor, još se ne zna - rekla je Veljkovićeva.

Ona tvrdi da je od prijatelja čula da njen suprug više nije najveći favorit u „Farmi“.- Ne želim više da se moja porodica potresa zbog svega samo da bi njega uzdizali. Čula sam da ima manje glasova nego ranije - završava Ivana.

Završili u krevetu... Stanija i Kristijan
Završili u krevetu... Stanija i Kristijan

Priznala Dobrojevićeva se poverila TamariKIKI ME JE PIPAO PO GUZI I GRUDIMAStanija i Kristijan sedeli su u dnevnoj sobi i sve vreme se grlili i ljubili. Nekoliko puta su se čak i polizali po ruci. Starleta je Tamari Ðurić otkrila da se dodirivala s Golubovićem ispod pokrivača.- Sve je bilo nekako opušteno. Nije navaljivao, samo me je pipao po guzi, grudima. Poljubili smo se nekoliko puta, ali onako ovlaš, ništa jezikom - ispričala je Stanija koja je potom otkrila Medenici da Kristijan sluti da mu žena priprema razvod.- Kiki nije okej u emotivnom smislu. Rekao je da izgleda više nema ženu. To znači da napolju ima opasnih problema, da do njegove žene više niko ne može da dođe, isključila je telefon. I da bude ta nagrada, ko zna da li bi mu dovela ćerku da je vidi. Ja sam mu prijatelj. Ja legnem s njim, obesim mu se o rame, to je sve prijateljski. Balerina mu je emotivna podrška. Koliko god izgledao kao moćan čovek, on je emotivan i lako padne. Njemu njeno prisustvo puni baterije. Možda je izgubio ženu baš zbog Balerine - ispričala je Stanija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track