(FOTO) Nataša Bekvalac ruši modna pravila: Kako da spojite nespojive boje
Foto: Miloš Nadaždin

Kraljica transformacija

(FOTO) Nataša Bekvalac ruši modna pravila: Kako da spojite nespojive boje

Stars -
Pop pevačica ne krije da je za njen stil često zaslužna upravo njena rođena sestra, a ovoga puta reč je o eksperimentu za koji mnoge žene nemaju hrabrosti...

OVAJ TEKST PREUZET JE SA SAJTA STORY Od malena nas uče da neke boje prosto ne idu zajedno.Crno i braon, crveno i roze, teget i crno jesu kombinacije boja koje nekada nisu ubrajane u stilske pogotke.

Međutim, u poslednje vreme moda i stil postaju vrsta igre u kojoj je sve dozvoljeno.Nataša Bekvalac se pojavila na jednom događaju noseći jednu neuobičajenu kombinaciju boja.

Naime, pevačica je obukla čipkanu haljinu na pruge koja kombinuje ljubičastu i bordo boju.

Preko haljine je ogrnu kaput u boji koja varira između ljubičaste i trule višnje, dok su salonke u tamnoljubičastoj boji.Iako vam, možda, ne bi palo napamet da ukolpite ove boje, ne možete da se ne složite da savršeno funkcionišu zajedno.Sa sajta Story preporučujemo još i:Nataša Bekvalac - raj za oči: Zlatna haljina sa koje nećete skinuti pogled (FOTO)Jesenje izdanje koje mami uzdahe: Obucite se poput Ane SevićTop 3 odevne kombinacije Goge SekulićNataša Bekvalac u seksi izdanju: Haljina po uzoru na Kim Kardašijan (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track