SUPARNICE: Tamara prebila Tinu, pa joj otela Ninkovića
Foto: Stefan Jokić, Dragan Kadić

Đurićeva i Šegetinova vodile bitku

SUPARNICE: Tamara prebila Tinu, pa joj otela Ninkovića

Stars -
Prvotimac Partizana bio je razlog što su se nekadašnje bliske prijateljice posvađale, zbog čega još uvek ne razgovaraju

Učesnica „Farme“ Tamara Ðurić prebila je stanarku kuće „Velikog brata“ Tinu Šegetin, a onda joj je preotela tadašnjeg dečka, fudbalera Nikolu Ninkovića.

Naime, starleta je bila je izrevoltirana time što je manekenka nekoliko dana pre toga flertovala s njenim dečkom.- Tina je bila j zaljubljena u Nikolu i to je poverila Tamari. Đurićeva joj je čak davala savete kako da ga osvoji. Ubrzo su se smuvali, ali nisu dugo ostali zajedno jer je prste umešala Tamara. Tina nije izdržala da bude s jednim dečkom, pa se viđala i s Tamarinim momkom Srđanom Jednjakom. Kad je saznala za to, Đurićeva se naljutila, pa je prebila Tinu, a onda je počela da se viđa s prvotimcem Partizana - govori naš dobroobavešteni izvor i dodaje:- Tamara je pozvala Ninkovića i pitala ga da joj bude pratnja na koncertu Dragane Mirković u Areni, što je on prihvatio. Tamo su se ljubili pred svima, a posle su otišli kod nje u stan, gde su proveli noć - završava priču izvor.Kako dalje saznajemo, farmerki to nije bilo dovoljno, pa je čitave noći slala Šegetinovoj fotografije na kojima se ona i Nikola ljube. Tina je dugo posle ove afere patila, a s Tamarom se nikada nije pomirila.Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo prvotimca Partizana Nikolu Ninkovića, koji je nakon saslušanog pitanja prekinuo vezu i više se nije javljao.

Haos Đurićeva vređala kriminalca jer je prevrnuo sto na nju KRISTIJANOVA MAJKA JE NARKOMANKAKristijan Golubović je prevrnuo sto u kuhinji na Tamaru Ðurić. Kriminalac je mešao alkohol, pa je pred zoru napao starletu, koja je želela da spremi jelo. Njega je to iznerviralo, pa je počeo da je vređa i naziva pogrdnim imenima.- Vi ste moja ružna uspomena, krava mi je vrednija od vas. Vas dve drolje, tebe sam pikirao. Ja takve plaćam pet glava - rekao je .- Kad si poslednji put u životu video pet glava? Ti prodaješ drogu u crkvi - rekla je Ðurićeva.Starleta je juče ujutro prepričala incident Bojani Stamenov.- Neću da ćutim indijancu, samo mu luk i strela fale. Klempav je kao Dambo. Može mami narkomanki da reži. On nema dela, on ima samo priču. I ne dozvoljavam da mi vređa roditelje. Moja mama ne priča istim jezikom kao i on, nije ona kao njegova majka narko-dilerka - rekla je Tamara.

(I. E.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track