SKANDALOZNO: Slađa Delibašić zauzela parking mesta na prevaru
Foto: Kurir

Denserka se raširila po ulici

SKANDALOZNO: Slađa Delibašić zauzela parking mesta na prevaru

Stars -
Delibašićeva žutom farbom iscrtala linije ispred kapije, stavila stubiće i okačila znak „zabranjeno parkiranje, nosi pauk“

Pevačica Slađa Delibašić bespravno je zauzela dva parking mesta ispred svoje kuće na Lekinom brdu, a da pritom nije ni zatražila odobrenje Sekretarijata za saobraćaj.Nekadašnja članica dens grupe Đogani sebi je na jednostavan i jeftin način obezbedila mesto gde će ostavljati svoje automobile. Ona je kupila žutu farbu i iscrtala linije po putu, stavila stubiće s lancem i na kapiju, ali i zid kuće postavila saobraćajni znak „zabranjeno parkiranje, nosi pauk“.

- Slađa je u ulici u kojoj živi na svoju ruku rešila problem s parkingom, koji joj je ranijih godina predstavljao najgoru noćnu moru. Ona i njene ćerke Silvija i Marinela sada ne brinu da li će imati slobodna mesta za svoje automobile. Komšije su ljute na nju jer ih prethodno nije obavestila šta će uraditi, a kasnije je nisu mogle sprečiti u njenoj odluci. Iako je to prostor ispred njene kuće, ona nije imala pravo da to uradi. Slađa nije tražila dozvolu da napravi dva parking mesta, pa joj je Sekretarijat za saobraćaj nije ni dao - rekao je naš izvor.

Pozvali smo Sekretarijat za saobraćaj, gde su nam potvrdili naša saznanja da je Slađa bespravno prigrabila dva parking mesta.- Sekretarijat za saobraćaj nije imao zahtev za odobravanje rezervacije dva parking mesta u ulici za koju pitate - stoji u njihovom odgovoru.Pozvali smo denserku za komentar, ali nije odgovarala na naše pozive.

Rešila sebi problem... Slađa Delibašić
Rešila sebi problem... Slađa Delibašić

(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja