ZADRUGA UDARILA NA PORODICU I SRUŠILA GAZDU: Milić neće bez Suze pa smenjen, postavili Tamaru!
Foto: Printscreen

Obrt na Farmi

ZADRUGA UDARILA NA PORODICU I SRUŠILA GAZDU: Milić neće bez Suze pa smenjen, postavili Tamaru!

Stars -
Zadruga je smenila Milića Vukašinovića zbog nepoštovanja pravila rijalitija, pa su farmeri najviše glasova dali Tamari Đurić

Milić Vukašinović smenjen je sa mesta gazde, direktno je nominovan za izbacivanje, zajedno sa Suzanom, kao i mesečnim honorarom jer nije hteo da spava u gazdinskoj kući. Njih dvoje su, kako je rekao roker, ušli kao par i zbog toga bi trebalo da kada on gazduje, onda i Suza treba da bude gazdarica.

"Zadruga ne zna da se mi volimo više od drugih parova", komentarisao je Milić kada je Zadruga u pismu napisala da su i drugi parovi u ranijim serijalima spavali razdvojeno tokom gazdovanje. U pismu je obrazloženo i to da je roker u drugim rijalitijima spavao odvojeno od supruge, tako da može i u ovom, dok je Vukašinović ponovio da je u tim rijalitijima ušao sam, a da ovde na imanju njih dvoje spavaju čak i u istom krevetu.

Novi gazda na imanju u Lisoviću je Tamara Đurić. Zadruga je smenila Milića Vukašinovića zbog nepoštovanja pravila rijalitija, pa su farmeri najviše glasova dali Tamari Đurić, koja je odnah za nove sluge izabrala Jasminu Medenica i Kristijan Golubović.

Podsetimo, Milić Vukašinović je poludeo tokom biranja sluga, kada mu je Ognjen rekao da njegova supruga Suzana ne može da spava sa njim u gazdinskoj kući. Muzičar nije krio svoj bes, a spreman je i da snosi sankcije zbog svoje odluke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track