IVANA ŠAŠIĆ: Moja deca oca nisu videla dve godine

Sinovi su milionera, a žive na selu

IVANA ŠAŠIĆ: Moja deca oca nisu videla dve godine

Stars -
Šašićeva otkrila da njenog bivšeg partnera nije briga za Stefana i Nikolu, koje odgaja sama, i da ih je ostavila svojim bolesnim roditeljima dok je na Farmi

Ivana Šašić otvorila je dušu pred farmerima, kojima je ispriča svoje privatne probleme i otkrila da njen bivši partner nije video njihove sinove Stefana i Nikolu čak dve godine.Ona je naglasila da joj je teško što je decu morala da ostavi kod svojih bolesnih roditelja u jednom selu pored Šapca dok je na Farmi. Nju boli što se njihov otac uopšte ne brine o njima, niti pita za njih.

- Moju decu njihov otac nije video dve godine. O njima brinu moji bolesni roditelji na selu dok sam ja ovde. Teško mi je, ja sam njima sve na svetu, a i ne znam koje mi je odeljenje stariji sin. On je krenuo u prvi razred kad sam ja došla u rijaliti - izjadala se Šašićeva.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

Kako saznajemo, folkerka je rodila decu jednom uglednom austrijskom biznismenu srpskog porekla koji je dvadesetak godina stariji od nje. Ivana je bila ludo zaljubljena njega, ali nisu mogli da se venčaju jer je on oženjen i iz tog braka ima odraslu decu. Milioner joj je godinama obećavao da će se razvesti, ali se to nije desilo i na kraju je ostavio i Ivanu i svoje sinove.

- On joj je više puta obećavao da će se venčati i da će živeti kao srećna porodica. Kad su se razišli, Ivana se sa sinovima iz Beograda vratila u Šabac. Krvnički radi da bi njima obezbedila normalno detinjstvo, zbog toga je i ušla na Farmu. Ona je razočarana u bivšeg partnera i boli je što ne haje za decu - priča naš izvor blizak pevačici.Podsetimo, Ivana je nedavno u rijalitiju pričala da joj je honorar po nastupu 500 evra. Takođe je naglasila da joj je upravo toliko dovoljno da prehrani decu za mesec dana, s obzirom na to da radi svaki vikend u Srbiji i po Evropi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track