SUPRUGA IVANA GAVRILOVIĆA ZAPRETILA: Stanija će odgovarati pred sudom za sve što je izgovorila
Foto: Printscreen

Brani porodicu

SUPRUGA IVANA GAVRILOVIĆA ZAPRETILA: Stanija će odgovarati pred sudom za sve što je izgovorila

Stars -
Nakon incidenta između dvoje farmera, Gavrilovićeva supruga je odlučila da angažuje advokata

Marina Gavrilović, supruga farmera Ivana Gavrilovića, očajna je zbog uvreda koje je Stanija rekla Ivanu na račun nje i njihovih sinova. Marina tvrdi da je Gavrilović u pravu za sve što je rekao Staniji i da je samo izneo svoje mišljenje, a da je ona nasilnik koji dira maloletnu decu i da će zbog toga završiti na sudu.

"Svuda vidim vesti da je moj Ivan nasrnuo na Staniju, svi je glorifikuju. Ko je ona? Pošto stalno preti tužbama, neka bude sigurna da će biti tužena za to što je dirala moju decu. Ona je o sebi sve rekla time što je pominjala maloletnu decu i porodicu. Šta ima ona da pominje mene, ja nisam javna ličnost, a kamoli decu", rekla je Marina i nastavila:

"Ivan je pretrpeo nasilje, ne Stanija. Jasno sam videla da ona njega udara flašom vode, Ivan je nju samo polivao. Jedno je verbalno se sukobiti i prskati, a sasvim drugo nekoga udariti. Potom ga je Kristijan gađao stolicom, i to zbog nekog tamomarkera, pa da li je to normalno”, govori vidno uznemirena Marina, koja je zabranila deci da gledaju Farmu.

"Stariji sin je slučajno video sramne izjave Stanije Dobrojević na naš račun i nijeprokomentarisao ni reč. Okrenuo se i otišao u sobu. Šta bi i rekao na to, fuj. Ja im ne dam da gledaju Farmu zbog svih ovih gluposti", rekla je Marina i još jednom istakla:

"Za sve što je Stanija učinila mom mužu i što je dirala moju decu i mene, dobiće tužbu i odgovaraće pred zakonom", zaključila je Gavrilovićeva.

Podsećamo, na imanju u Lisoviću zamalo je došlo do ekscesa tokom igre istine kada je Ivan rekao da smatra da je Tamara lepša od Stanije, zbog čega je starleta osula paljbu po njemu. Nakon niza uvreda, Gavrilović je pokušao da je udari, ali je sprečen.

Kasnije tokom večeri, Lepi Mića se takođe posvađao sa Stanijom, a uvrede su pljuštale na sve strane.Kada je Stanija u žaru svađe rekla Lepom Mići da mu ćerka popuši ku**c, Mića je skočio na nju u nameri da je udari, ali su ga farmeri brzo udaljili od nje.

Stanijina majka Slavica Dobrojević, koja se tokom ovog rijalitija nije oglašavala u javnosti, odlučila je da progovori za Alo.

"Ljudi koji prate rijaliti imaju prilike da vide da Stanija nikoga nije napala prva. Sinoć su ničim izazvana dva muškarca krenula na jednu devojku. Vređanje, omalovažavanje, polivanje i unošenje u facu, kao i psihička i fizička tortura mog deteta, bila mi je mučna za gledanje. Potresena sam i zabrinuta zbog Stanije i stresova koje doživljava, bori se sama kao lavica i nije joj lako", kaže Slavica, koja polaže nade u Kristijana.

"Ona je u njemu videla oslonac i podršku i drago mi je što je stao u njenu zaštitu. Nadam se da će ova tortura biti zaustavljena i da će produkcija reagovati, jer niko normalan ne bi ovako nešto mogao da izdrži. Nama je mučno i strašno koji gledamo, a ne mogu ni da zamislim kako je njoj", zabrinuta je Stanijina mama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track