ZORICA DUKIĆ: Ružica redovno orgija sa oženjenim fudbalerima
Foto: Dragan

Rat

ZORICA DUKIĆ: Ružica redovno orgija sa oženjenim fudbalerima

Stars -
Dukićeva otkrila da je „modelsica“, pored Nataše Šavije i Tijane Ajfon, omiljena na žurkama koje organizuju poznati sportisti

Nataša Šavija po svemu sudeći nije jedina mezimica fudbalera, već im je veoma interesantna i Ružica Veljković.Naime, da žurke ovih sportista, mahom zauzetih, ne mogu da prođu ni bez bivše „modelsice“ otkrila je bivša učesnica „Parova“ Zorica Dukić. Ona je u emisiji „Upoznajte Parove“ rekla da je došla u studio samo da bi prenela pozdrave koje su Veljkovićevoj uputilo fudbaleri.- Pozdravili su te drugari fudbaleri, rekli da će te opet zvati na svoje žurke na kojima si redovna. U pitanju su njih dvojica, da ih ne pominjem. Obojica su oženjeni, znaš na koje mislim - rekla je Dukićeva.

Zna Ružičinu tajnu... Zorica Dukić
Zna Ružičinu tajnu... Zorica Dukić

Sportisti inače vole učesnice rijalitija, sa kojima često i sami kontaktiraju, pišu im poruke, pozivaju na žurke, putovanja, o čemu je Kurir već pisao. Pričalo se da se na tim žurkama zatvorenog tipa, gde ima mnogo devojaka, toče kokteli i luduje se do zore. Neretko neka od starleta bude s jednim fudbalerom, pa na sledećoj s drugim. Bilo je slučajeva da drugarice budu s istim fudbalerom. Ružica se do sada nije pominjala ni u jednom kontekstu sa nekim fudbalerom, dok ostale starlete Nataša Šavija i Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, jesu. Štaviše, Šavija se hvalila da je, između ostalih, bila sa Ademom Ljajićem, Zoranom Tošićem, Lolom Smiljanićem i Borkom Veselinovićem, dok je, s druge strane, Tijana Ajfon dovođena u vezu samo sa Lolom Smiljanićem.(LJ. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track