KRISTIJANOVA MAMA NAJBOLJE ZNA: Evo šta će se desiti sa balerinom i njegovom ženom!
Foto: Zorana Jevtić I Nebojša Mandić

Otkriva pravu istinu o svemu

KRISTIJANOVA MAMA NAJBOLJE ZNA: Evo šta će se desiti sa balerinom i njegovom ženom!

Stars -
Gospođa Golubović dolazi u Srbiju da otkrije pravu istinu

Milanka, majka Kristijana Golubovića otkrila je da nikada nije videla unuku Veru koju je njen sin nedavno dobio u braku sa Ivanom. Ona je istakla da se raduje dolasku u Srbiju, kada će konačno videti unuku.

"Ne čujem se sa Ivanom. Doći ću za Novu godinu u Srbiju, tada ću i videti unuku. Videla sam je samo na slici, jer nisam dolazila u Srbiju. Kada dođem, tada ću videti Veru, ali i svoje dete", kaže Milanka, koja je ubeđena da Ivana neće ostaviti njenog sina zbog njegovog ponašanja na "Farmi". Ona je navela da ne prati rijaliti redovno, ali da joj je drago što ljudi podržavaju njenog sina.

"Pogodi me trenutno kada ga Maja Nikolić vređa, ali onda se setim ko je ona i sve prođe. Ona je vrlo loš čovek, predstavlja se kao smerna i dobra, ali to nije. I onda se napravi pametna i mog sina nazove kriminalcem", rekla je Golubovićeva.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Podsetimo, Kristijan Golubović zbog rijalitija i svog odnosa sa Jelenom Milošević je izjavio kako veruje da će ostati ostaje žene. Golubović je Staniji priznao da misli da postoji mogućnost da ne vidi više i malenu ćerku, kao i da je skrhkan zbog toga. Farmer je od supruge dobio pismo, koje je izazvalo Kristijanove suze. Iako se brine da će ostati bez supruge, Kristijan nastavlja sa seksi akcijama na imanju, a spekuliše se da je pored Balerina bio intiman sa Stanijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track