RUŽIČIN TATA: Moja ćerka nije prostitutka! Ona je dama!
Foto: Damir Dervišagić

Reagovao na glasine

RUŽIČIN TATA: Moja ćerka nije prostitutka! Ona je dama!

Stars -
Oca rijaliti zvezde pogađaju priče da se njegova ćerka bavi najtarijim zanatom

Priče da se Ružica Veljković bavi prostitucijom potresle su njenu porodicu, te je njen otac Aleksandar otkrio da to nije istina.On tvrdi da su to sve samo glasine.

"Svi koji pričaju to govore bez ikakvog dokaza. Ona je manekenka i dama, a oni samo mogu da pričaju kojekakve priče u kojima, znam, nema nikakve tačnosti. Uopšte mi nije prijatno kada potegnu tu temu, a pri tome nemaju dokaze. Ako se neko bavi prostitucijom za to mora da postoji dokaz, papir u policiji, sudu, da su je uhapsili da se zaista bavi time. Bilo je raznih priča o prostituciji, da je u Dubaiju radila, a ona je tamo išla na modne revije. Za to mogu da budem svedok jer sam je redovno vozio na aerodrom. Ona se uspešno borila zua opstanak", rekao je Ružicin tata.

On je istakao da nikada ne bi prihvatio svoju ćerku da se ona zaista bavi najstarijim zanatom. Aleksandar se osvrnuo i na njenu vezu sa Filipom.

"Nije ga često dovodila kod nas kući, ona je u toj vezi bila eksplozivna. Mislim da njoj treba muškarac koji če je voditi kroz život, njoj nije bitno zvanje već da je on pametan i da može da razmišlja o njoj. Nije bitno da li je političar ili fudbaler". naveo je Veljković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja