KRISTIJANOV SIN LAZAR: Zbog tate imam problem u životu!
Foto: Printskrin FB

Gleda Farmu, ali ne komentariše

KRISTIJANOV SIN LAZAR: Zbog tate imam problem u životu!

Stars -
Kristijanova bivša tašta Branislava Đukić, koja ima starateljstvo nad Lazarom, zabranila je unuku da priča o ocu zbog njegovog ponašanja na imanju u Lisoviću, ali i zbog toga što je pričao loše o njenoj pokojnoj ćerki Danijeli

Kristijan Golubović, osim što je učešćem u rijalitiju "Farma" napravio pometnju u svom braku, napravio je veliki problem i sinu Lazaru.

Kristijanova bivša tašta Branislava Đukić, koja ima starateljstvo nad Lazarom, zabranila je unuku da priča o ocu zbog njegovog ponašanja na imanju u Lisoviću, ali i zbog toga što je pričao loše o njenoj pokojnoj ćerki Danijeli."Majka Kristijanove pokojne žene Danijele, koja ima starateljstvo nad njegovim sinom Lazarom, zabranila je dečaku da u medijima piča o svom tati, ali isto tako ne sme da ga spominje ni u školi kako ne bi imao probleme. Branislava je veoma ljuta zbog priča koje je Kristijan iznosio u javnost, kao i zbog njegovog ponašanja na imanju. Najviše ju je pogodilo kada je Golubović pričao kako je naručio ubistvo njene pokojne ćerke, ali je kasnije odustao od toga. Ona smatra da Lazar ne treba da se ugleda na oca, a kako je sada veliki momak i sve razume, često uđu u raspravu zbog Kristijana", objašnjava za naš list izvor blizak Kristijanovoj tašti i dodaje:

"Ja ne bih želeo ništa da komentarišem. Pratim "Farmu", ali nikakve izjave ne bih da dajem. Imam probleme u kući zbog njega, zato ne bih ništa komentarisao. Razumite me", bio je iskren mladi Golubović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja