Najnovije vesti

ESTRADA NA OKUPU: Doris Dragović stiže na Severininu svadbu
Foto: Damir Dervišagić

Seve i Igor privode kraju pripreme za gala venčanje

ESTRADA NA OKUPU: Doris Dragović stiže na Severininu svadbu

Stars
Na spisku pevačicinih gostiju nalaze se i njene kolege Petar Grašo, Danijela Martinović, Goran Karan i Toni Cetinski

Severina Vučković i Igor Kojić sastavili su spisak od oko 500 zvanica koje će uveličati njihovo svadbeno veselje 22. novembra u beogradskom hotelu „Kraun plaza“.

Na njemu su se našla i neka od najvećih imena muzičke scene bivše Jugoslavije. Kako Kurir saznaje, hrvatska pop zvezda je na spisak svojih gostiju među prvima uvrstila blisku prijateljicu Doris Dragović. Dragovićevu očigledno loše uspomene koje nosi s poslednjeg koncerta u Beogradu, gde je doživela fijasko, neće sputati da se 22. novembra pojavi na veselju porodica Kojić i Vučković.

 

- Seve je pozvala Doris na svadbu jer se godinama druže. Pored nje, na spisku gostiju našli su se i Petar Grašo, njegova devojka Danijela Martinović, Toni Cetinski, kao i Goran Karan. Nije isključeno da će se Doris latiti mikrofona i zapevati Severininu omiljenu pesmu „Marija Magdalena“. Za razliku od buduće žene, među Igorovim gostima nalaze se sve sami narodnjaci. Njegov tata Keba među prvima je pozivnice uručio Breni i Saši Popoviću, a pozvani su i Šaban Šaulić, Ana Bekuta s Mrkom i mnogi drugi - navodi naš izvor iz organizacije venčanja.

Kako saznajemo, pripreme za svadbu decenije privedene su kraju. Seve će tog dana nositi čak četiri haljine, dok će mladoženja imati dva odela. Goste će zabavljati Ministarke, Tanja Savić, a nekoliko pesama otpevaće i Saša Matić.

Zanimljivo je da su Dragan Kojić i njegova supruga Olja u jeku priprema za svadbu sina jedinca otputovali u Ameriku, gde pevač ima turneju. Oni se nisu mešali u organizaciju ovog događaja, već su sve prepustili mladencima, koji su nedavno sklopili crkveni brak u jednoj katoličkoj crkvi u Hrvatskoj. I dok Igor i Seve vode brigu o veselju, Kojići su u poseti kod ćerke Nataše u studiju „Univerzal“, u kojem snima film.

Iz Severininog PR tima nisu želeli da komentarišu navode do kojih smo došli, dok su Kojići ostali nedostupni za izjavu u vezi sa svadbom decenije.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...