FARMA IZBOR SLUGA: Rada i Miloš sluge, Ivana odbila i direktno nominovana!
Foto: Printskrin

Dobro razmislio

FARMA IZBOR SLUGA: Rada i Miloš sluge, Ivana odbila i direktno nominovana!

Stars -
Šašićeva je odbila nominaciju jer je i Tamara odbila Kristijanovu nominaciju prošle nedelje

Ivan Gavrilović je u ponedeljak uveče napustio imanje i za gazdu postavio Alena Mukovića.

Alen je odlučio da je ženski sluga Ivana, međutim, ona je odbila i tako dobila direktnu nominaciju. Alen je bio prinuđen da za ženskog slugu izabere Radmilu Misić, a za muškog Miloša koji se sam prijavio.

21.18 Alen je za muškog slugu izabrao Miloša, a za ženskog Ivanu.

"Ja sam hteo da budem sluga. Meni štala ne smeta, ja i provodim dosta vremena u istoj. Dobro će mi doći, čisto malo da se probudim", rekao je Miloš.

"Ivana će odbiti svoju nominaciju. Bićeš u teškom izboru da izabereš sledeću žensku slugu. Ja želim tu neku direktnu nominaciju. Moje druženje sa svima njima je isto, ali postoje ljudi koji su mi bliski", rekla je Ivana.

Alen je izabrao Radmilu Misić kao ženskog slugu umesto Ivane Šašić.

Zbog kršenja pravila, od sledećeg puta, ko god bude odbio da bude sluga, direktno će biti nominovan i spavaće kao i sluge cele nedelje u štali.

Lepi Mića je predložio da se kažnjava novcem.

Ivana je rekla da je sve vreme radila na Farmi i da niko to nije primećivao. "Da li sam sa sela ili nisam, ali nemam potrebe da živim na selu. Imam lep život. Ja sam ponosna na svoje selo. Isti taj sir koji konzumiraju moji farmeri sa apetitom. Da li sam dobrim odnosima sa Kristijanom ili Acom, nijedan se neće naljutiti da li sam dobra sa njima. Teško je balansirati. Volim Staniju i mnoge ljude, ali moje bitisanje je moja priča. Ko zamerio, ko nije...", pričala je pomalo nepovezano Ivana Šašić.

Foto printskrin
Foto printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track