(VIDEO) SEMIR I GABI SE SAKRILI OD SVIH: Sat vremena proveli sami bez bubica!

Rade pobesneo

(VIDEO) SEMIR I GABI SE SAKRILI OD SVIH: Sat vremena proveli sami bez bubica!

Stars -
Gabi i Rade posvađali su se jer se Laziću ne dopada Gabrijelino ponašanje na farmi i smatra da ga pevačica pravi budalom

Gabrijela Pejčev i Rade Lazić ponovo su uspeli da se posvađaju na Farmi. Maneken je prebacio pevačici što je više od sat vremena provela pričajući sa Semirom i to bez bubice.

"Pre neko veče sa Semirom si pričala sat vremena bez bubice! I to dok je kamera bila okrenuta na drugu stranu. A onda mi prosipaš priču "Ja neću da pričam s njim dok ti nisi tu da ti ne bi nešto pomislio...", pobesneo je Rade.

"Jesam li se ja sakrila? Mi smo pričali na hodniku gde si i ti mogao da nas vidiš2, branila se Gabrijela."Naručuješ na žurki pesmu "Od mene se odvikavaj", onda hiljadu nekih srca... To je prepucavanje vas dvoje. I to svi vide, a ja ćutim. Jesam ja budala", vikao je maneken.

"Spusti nos, digao ti se u nebesa. Iskompleksiran si i umišljaš da si nešto posebno, e nisi! Udarili ti kompleksi u glavu! Sad ćete svaku pesmu koju ja želim da čujem da povezujete sa Semirom", drala se pevačica, ali je Rade bio toliko besan da se udaljio od nje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track