ERA SAZNAO ZA OPTUŽBE O SILOVANJU: Ukućani otkrili sve što znaju, Ojdaniću pozlilo!
Foto: Printskrin

Šokantno

ERA SAZNAO ZA OPTUŽBE O SILOVANJU: Ukućani otkrili sve što znaju, Ojdaniću pozlilo!

Stars -
Marina Cvetković - Barbi optužila je Eru Ojdanić za pokušaj silovanja u rijalitiju Parovi, a kada su ukućani to saznali odlučili su da kažu šta znaju.

Naime, tokom emisije "Goli život" koja se vodi iz luksuzne vile, Milomir Marić doneo je novine u kojima piše da je Barbi optužila Eru na šta je on totalno poludeo.

Tvrdio je da će da tuži novinare koji su to napisali jer su mu povredili čast. Ali Jovana Tomić Matora je želela da kaže sve što ona zna o tome.

"Ja mogu da kažem šta ja znam... Tu noć, pošto nisam mogla da spavam jer puno hrču, učinilo mi se uveče da čujem neko dahtanje, iskreno. Ujutru kada je bila muzika, kada su nas budili pitala sam Macu da li je ona čula nešto. Ona je rekla da misli da je Era sinoć navalio na Barbi. Posle ja dolazim u garderober, ulazi on i ja ga pitam: 'Matori jesi li ga uvalio', a on mi je pokazivao da ćutim. Tu je bila prazna kutija kondoma i on mi pokazuje i kaže, vidiš više nemam. Tu je bio Nemanja i ja mu pokazujem to i on pita: 'nisi valjda stvarno', i on sve vreme priča da ćutimo. Posle za stolom je rekao da ispričam to i da kažem za ono ujutru jer ga je ona ujutru zadovoljavala", rekla je ona a Ružica je dodala:

"I treba da keže. On je manijak koji ide po kući i uzdiše."

Matora je dodala i da ne može da veruje ni Eri ni Barbi i da je rekla samo ono što zna.

"Ja ne verujem ni Eri ni Barbi jer njoj je prvo odgovaralo to pa je pričala da je bilo svašta, ali ja pričam samo što znam. Ko zna šta je i ona radila sve", zaključila je Matora.

"Tako je, Matora, ti si pravedna. Udarila je na moj karakter, cela Srbija sad misli o meni da sam manijak", nadovezao se Era.

Ni ostali učesnici nisu ostali bez komentara, većina ih je tvrdila da Barbi preuveličava i da Era nije kriv. Divna Karleuša je imala svoje mišljenje:

"Ja znam da su išli neki papiri među njima, šta se desilo stvarno ne znam, ali očigledno je nju neko napolju posavetovao da može da dobije velike pare od njega ako ga tuži."

Miljana Kulić je bila vrlo bliska sa Barbi tokom njenog učešća u rijalitiju, ali je ovog puta, takođe, stala na Erinu stranu.

"Što se tiče Barbi, bila sam dobra sa njom ali ko šta traži, to i dobije. Šta će ona u krevetu sa čovekom od 70 godina. ako je pipkao trebala je da izađe iz njegovog kreveta", rekla je ona.

Nakon ove priče, pevač narodne muzike nije mogao da se smiri te je zatražio da ode do sobe kako bi popio lek za pritisak jer se ne oseća dobro.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track