ISKRENA ISPOVEST CECE RAŽNATOVIĆ: Moja porodica i ja znamo kako je imati pa nemati!
Foto: Printskrin/Prva

Otvorila dušu

ISKRENA ISPOVEST CECE RAŽNATOVIĆ: Moja porodica i ja znamo kako je imati pa nemati!

Stars -
Svetlana Ceca Ražnatović kaže da se u životu srela i sa velikom srećom i sa velikom tugom, da je njena porodica kao i svaka druga spoznala šta znači i kada ima i kada nema.

"Ja sam imala ogromne amplitude životne i privatne. Mi smo živeli srećno i kada smo imali i kada nismo imali, a i to nam se čak dešavalo. Sve je to život jer današnji dan je dan za sebe, sutra je već nešto drugo i nikad ne znate šta nosi dan, šta nosi noć. Tako sam ih i odgajala. Drugo, i oni kao ostala deca imaju svoje bubice, to je normalno, prošli smo ih i mi", rekla je Ceca ali i otkrila da se pravi prijatelji najbolje pokažu u najtežim životnim trenucima.

"Svi mi shvatimo ko su nam prijatelji samo kada nam je teško, ali bolje ikad nego nikad. Ja sam imala mnogo puta u životu tu šansu da shvatim ko su mi prijatelji i mogu reći da mi se nije dešavalo da se razočaram. Prosto u ljude koje sam verovala, bili su tu i ostali do dana današnjeg, a to je opet privilegija. U današnjem vremenu velika privilegija kada vlada interes, sve iz interesa nažalost."

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

Pevačica se osvrnula i na reviju jedne prestižne modne kuće na kojoj se baš njena ćerka Anastasija našla u ulozi promotera. Ponosna je na njene uspehe ali kaže da je svoju decu vaspitala da se ne razlikuju od dece iz svoje generacije.

"Prvo ja po prirodi nisam bahata niti smatram sebe nekog ko je iznad ostaih, niti ću biti. Ni moja deca nisu tako odgajana, trudila sam se da uvek odrastaju kao i ostala njihova generacija, u skladu sa godinama da im se dešavaju stvari."

Anastasija je nedavno izjavila da od svoje majke često krade garderobu, ali da se ona već navikla na to i ne ljuti se. Pevačica smatra da je to normalno i da to rade sve devojčice.

"To je potpuno prirodno, da devojčice kopiraju svoje mame i da im one tokom života budu idoli. Ne važi to samo za devojčice čije mame su poznate, to važi i za anonimne majke."

Kada su u pitanju njena deca i vreme koje provode zajedno, pevačica se prisetila i jedne anegdote iz kupovine u koju je išla u pratnju svoje dece.

"Oni kada su bili mali, jednom prilikom smo išli u neku nabavku i onda je moj sin, naravno, rekao: 'Molim te nemoj više da ideš sa nama. Ili stavi ljubičastu periku'. Čuj ljubičastu, uopšte ne upada u oči", rekla je pevačica i dodala:

"Ali bio je jako mali, imao je 6-7 godina. 'Stavi neku ljubičastu periku ili nemoj da ideš sa nama, ti usporavaš ceo proces'. Jer ja stajem sa ljudima, slikam se", rekla je Ceca uz osmeh za emisiju Exkluziv.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track