POBEGLA SA FARME 6: Balerina se plaši za život pa se krije kod Čanka?!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Jelena našla utočište pošto joj je Kristijan razbio nos

POBEGLA SA FARME 6: Balerina se plaši za život pa se krije kod Čanka?!

Stars -
Političar Nenad Čanak pružio je utočište Jeleni Milošević Balerini u svojoj porodičnoj kući u naselju Lipov gaj u Veterniku nadomak Novog Sada, saznaje Kurir.

Glumica, koja je napustila Farmu6 jer joj je Kristijan Golubović polomio nos, odbija da se vrati u rijaliti, zbog čega se sakrila kod lidera LSV, sa kojim je dovođena u ljubavnu vezu.- Jelena je nakon napuštanja Farme umesto kući otišla kod Nenada. Bila je sva preplašena. Molila ga je da je zaštiti i da ne dozvoli da je primoraju da se ponovo vrati na imanje jer se plaši za svoj život. Rekla mu je kako je Željko Mitrović ucenjuje i zahteva da se vrati u Lisoviće zbog rejtinga uprkos tome što ona ne želi - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Razgovor s Mitrovićem

- Budući da su Mitrović i Čanak dugogodišnji prijatelji, on joj je obećao da će razgovarati sa vlasnikom televizije Pink, od kog će zahtevati da je ostave na miru. Pored toga, ponudio joj je da ostane u njegovom domu dok se cela situacija ne stiša, što je ona i učinila - završava priču naš izvor.

Neraspoložena

Kako dalje saznajemo, Balerina je prisustvovala Čankovoj rođendanskoj proslavi koju je pre nekoliko dana upriličio u jednom restoranu u Novom Sadu. To je bio njen jedini izlazak u javnost otkako je pobegla iz rijalitija. Uprkos tome što nisu bili vidljivi tragovi nasilja, kao ni podliv na nosu, Balerina je tokom cele proslave sedela, a slabo je i komunicirala sa prisutnima.
Od ljubavi do mržnje... Kristijan imao seks s Balerinom, a onda ju je šutirao, čupao i polomio joj nos
Od ljubavi do mržnje... Kristijan imao seks s Balerinom, a onda ju je šutirao, čupao i polomio joj nos

U želji da proverimo detalje do kojih smo došli, pozvali smo Nenada Čanka, ali se on nije javljao na telefon. Stupili smo u kontakt sa njegovim PR Robertom Vizijem, koji je saslušao naše pitanje i rekao kako ćemo ubrzo dobiti izjavu u poruci, ali do zaključenja broja to nije učinjeno.Podsećanja radi, pre desetak dana na imanju u Lisoviću Kristijan Golubović fizički je nasrnuo na Jelenu Golubović i tom prilikom joj je slomio nos. Vidno uplašena Balerina je napustila Farmu, odbijajući da se vrati u rijaliti.

Preusmerio poziveŽELJKO MITROVIĆ NEĆE DA SE JAVIPozvali smo Željka Mitrovića da prokomentariše navode da ucenjuje Balerinu da se vrati u rijaliti, ali je on preusmerio pozive na svoj kabinet gde nam je rečeno da je na sastanku u gradu, da se neće vraćati na radno mesto i da ga pozovemo danas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track