(VIDEO) ZMAJ NA IVICI NERVNOG SLOMA: Pokazali mu Gastozove slike iz Šipova, evo kako je reagovao
Foto: Printskrin, Stefan Jokić

Izdaja

(VIDEO) ZMAJ NA IVICI NERVNOG SLOMA: Pokazali mu Gastozove slike iz Šipova, evo kako je reagovao

Stars -
Nenad Marinković - Gastoz nedavno je posetio Šipovo, ali kada je Zmaj to čuo, nije mogao da dođe sebi.

Milomir Marić je u emisiju "Goli život" ekskluzivno doneo fotografije sa Gastozovog putovanja u Šipovo kako bi pokazao Zmaju šta se dešava u njegovom rodnom mestu dok on boravi u luksuznoj vili.

Njegov ljuti protivnik se već pohvalio da je otišao da preuzme Šipovo, što je i uspeo. Marić je na ekranu ređao fotografije, a Zmaj je retko koju komentarisao. Samo je ćutao, gutao knedle i jedva progovorio koju reč dok su ga voditelji, ali i ostali ukućani prozivali sve veme.

Prvo se pojavila fotografija na kojoj Gastoz pozira sa Zmajevom sestrom i majkom.

A onda i fotografija sa peharima. Zmaj je prokomentarisao da je te pehare on osvojio.

Međutim, kada se pojavila slika Zmajevog automobila, učesniku rijalitija nije bilo svejedno. Auto nije u stanju u kakvom ga je on ostavio.

"Da nije neko od mojih rođaka to vozio", zapitao se Zmaj kom je baš bilo teško što vidi auto sa izduvanom gumom i polomljenim branikom.

Marić mu je dodao da je Gastoz na pijaci prodao svu njegovu stoku, što je naravno bila šala.

"Ovo je izdaja", nekoliko puta je ponavljao besan Zmaj a onda se umešao Era i svojim komentarima začinio situaciju.

"Ja sam se sav naježio. Ne mogu da zamislim da meni neko dođe i prodaje moje imanje, motel, sve što sam ja sticao godinama, i ja i moji roditelji", rekao je on dok su ostali ukućani vrištali od smeha.

Gasttozz u Sipovu - Goli zivot / Parovi - 05.11.2015

U emisiji Goli zivot Zmaj je slikovito video Galetovu okupaciju Sipova,poznate ljude,rodjake te majku i sestru u Galetovom zagrljaju...Reakcija mu je bila neocekivana ( izostao je arsenal psovki :D ) ,iako su ga lozili cini nam se ipak da se na licu nazirao blagi osmeh...bice da on ipak malcice voli sina Mestru :D :D :D A ko ga ne bi voleo,Gale je voljen i omiljen gde god da dodje jer je pre svega jedno veliko srce i svaki grad je kao njegov rodni <3 Pogledajte Zmajevu reakciju a i reakciju ostalih ukucana...bilo je odusevljenih ali i ljubomornih :) ** admin team **

Posted by Nenad Marinkovic Gasttozz - Pobednik on четвртак 5. новембар 2015.

>

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track