SKANDAL: Majin sin se tuče u školi zbog majke
Foto: Damir Dervišagić

Pop pevačica izlazi s Farme da reši problem

SKANDAL: Majin sin se tuče u školi zbog majke

Stars -
Nikolićeva se potresla kad je saznala da devetogodišnji Lazar prolazi kroz pakao jer ga drugari ismevaju i ponižavaju zbog njenog učešća u rijalitiju

Naslednici Maje Nikolić (40) Novak (18) i Lazar (9) proživljavaju torturu jer im je majka u rijaliti-programu „Farma“.Pevačicin mlađi sin, koga je dobila u braku sa drugim suprugom Vukom Kandićem, to teže podnosi od starijeg brata pa na sve načine pokušava da zaštiti majku od pogrdnih komentara. Zbog nje se čak i tuče u školi. Od izvora bliskog produkciji saznajemo da Nikolićeva zna kroz šta njen mezimac prolazi, zbog čega želi da nakratko napusti imanje. Ona insistira da ode do škole i reši problem koji ima njen Lazar. Inače, njih dvoje su posebno vezani jer je Maja izgubila starateljstvo nad sinom, pa joj je sud odobrio da s njim bude samo 14 dana mesečno.

- Otkako je pevačica ušla u rijaliti, njeni sinovi muče muku sa školarcima, ali i sa ljudima iz svog okruženja. Novak je stariji pa ne pada na provokacije, a Lazar reaguje burno. Klinci na Majin račun prave šegu, zadirkuju ga i okreću stvari kako njima odgovara. Zbog toga pevačicin sin svaki dan isteruje pravdu u školi, svađa se i tuče s drugovima koji ga zadirkuju - priča naš sagovornik.Pokušali smo da stupimo u kontakt s Majinim bivšim mužem, ali su svi brojevi telefona poznati redakciji bili nedostupni. Pozvali smo njegovog oca Vladetu Kandića, proslavljenog harmonikaša u narodu poznatijeg kao Bata Kanda, koji nas je saslušao i kratko poručio:- Onako guram kako znam i umem. Ja sam ozbiljan čovek i ne bih želeo ništa da pričam niti da komentarišem o tome što me pitate. Prošli put su me zvali neki novinari i zloupotrebili moje reči. Vama i vašoj redakciji želim svako dobro, i molim da poštedite moje zrele godine. Želim mir, pa vas molim da to i ispoštujete - poručio je Kandić.

Suze Maja dobila pismo od Lazara, koji ju je svojim dirljivim rečima rasplakaoMAMA, DECA SU SUROVA, ALI JA TE ŠTITIMMaja Nikolić dobila je pismo od Lazara koje joj je nateralo suze na oči. On je potvrdio da ima problem s decom zbog nje.- Draga mama, nedostaješ mi. Jedva čekam da izađeš s Farme da me čvrsto zagrliš, da vidim tvoj najlepši osmeh i čujem ono tvoje „ljubavi moja“. Znam da ti je teško tamo, sama bez ikoga svog, možda čak i teže nego meni. Ja bar mogu na televiziji da te vidim i da ti čujem glas, ali isto znam da moramo izdržati ovu razdvojenost. Otkad je baka umrla, često kažeš da si sama na svetu, da nemaš nikoga ko bi ti pomogao. Iako sam mali i neke stvari ne umem da uradim, hoću da znaš da nikad nećeš biti sama i da imaš mene i moju ljubav kao najveću snagu. Ja te i ovako mali štitim. Znaš, mama, deca su surova, pričaju svašta, čuju od roditelja, čitaju šta novine pišu i govore ružne stvari. Oni nisu tvoja deca. Oni ne znaju kakav je tvoj zagrljaj i kakvi su tvoji poljupci, najslađi na svetu. Oni ne znaju za sve tvoje suze i za tvoje žrtve. Zato mogu samo da pričaju, ja znam da imam najbolju mamu na svetu - stoji u Lazarevom pismu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja