PRIRODAN IZGLED: Ana Bekuta histerisala jer je uslikana bez šminke!
Foto: Stefan Jokić

Pokušava da sakrije pravo lice

PRIRODAN IZGLED: Ana Bekuta histerisala jer je uslikana bez šminke!

Stars -
Ljuta folkerka pobesnela zato što ju je paparaco uhvatio nesređenu, s vidljivim borama i podočnjacima, na snimanju „Grandove“ emisije

Ana Bekuta se trudi da uvek bude tip-top sređena i tada rado pozira fotografima, ali kad je paparaci uslikaju bez šminke, ona izgubi živce i histeriše.Tako je bilo pre dva dana na snimanju emisije „Grand parada“ u studiju na Košutnjaku, kad je Kurirov fotograf ovekovečio pevačicu u prirodnom izdanju. Dok je pušila i ispijala kafu s nekoliko prijatelja i koleginicom Sanjom Ðorđević, kojoj paparaco nije smetao, Bekuta je bila besna, pa se i prodrala u nameri da spreči fotografa da radi svoj posao.- Šta slikaš ti? Alo, bre, šta to slikaš? - vikala je pevačica i zatražila od obezbeđenja da zatvore vrata kako bi se sakrila od objektiva.Ona je morala da traži od zaposlenih u studiju da je spasu od sedme sile, jer pored sebe nije imala zaštitnika Milutina Mrkonjića. Njemu je, podsetimo, i pored odlične saradnje s Bekutom, gazdarica „Granda“ Lepa Brena zabranila dolazak u njihov studio. I to zbog Ćazima Osmanija.Anin bes nije dugo trajao. Brzo se smirila jer su je organizatori emisije pozvali da ide u šminkernicu kako bi je sredili za izlazak pred kamere. I dok je bez imalo šminke članica žirija najpopularnijeg muzičkog takmičenja u Srbiji i regionu „Zvezde Granda“ pokazala da ima bore na čelu i oko očiju, kao i podočnjake, posle sređivanja zablistala je u punom sjaju. Na njenom licu više se nije videlo ništa od onoga zbog čega se sklanjala od našeg paparaca.

Pozajmila obućuSANJA NOSI VELIKE CIPELESanja Ðorđević je na snimanje „Grand parade“ došla u cipelama u kojima je jedva hodala. Ne zato što je štikla bila vrtoglavo visoka, već zato što su joj bile velike. Dok je igrala na sceni, Sanja se trudila da joj cipele ne spadnu s nogu, što su primetili svi u studiju. Kad je završila plejbek, Ðorđevićeva je brže-bolje otišla da se preobuje u čizme koje je ponela sa sobom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja