ZASTRAŠIVANJE: Kristijan pretio ubistvom ženi koja ga finansira
Foto: Dragan Kadic

Hrani psa da te ujede: Golubović plašio blisku prijateljicu

ZASTRAŠIVANJE: Kristijan pretio ubistvom ženi koja ga finansira

Stars -
Mrtvu ti decu je.em u usta, iskopala si sebi grob, sve ću vas pobiti, jedna je od poruka koje je kriminalac slao Biljani Lukan, koja mu i pored svega i dalje novčano pomaže

Kristijan Golubović ubistvom preti svima koji mu se suprotstave, pa i svojim najbližim prijateljima.Naša redakcija došla je u posed prepiske između kriminalca i Biljane Lukan, koja je kao vlasnica otpada utajila porez od 6.000.000 evra, pa je tim novcem finansirala osuđivanog narko-dilera.

U porukama učesnik „Farme“ svojoj prijateljici koja mu vodi profil na Fejsbuku poručuje da će je ubiti, skakati joj po lobanji i zapaliti joj kuću. Rat između njih dvoje počeo je zbog Kristijanove supruge Ivane, koja je tad bila u drugom stanju, a koju Biljana ne može da podnese.

- Pukli ste što volim divno stvorenje, a ne babu (Biljanu Lukan, prim. aut.), koja misli da može da me kupi nekim paricama. Svi su me pitali zašto štitim prevarantkinju, ja sam rekao: „Sestra mi je.“ Dete si mi pomenula, mrtvu ti decu je. em u usta. Sve ću vas pobiti - pretio je kriminalac, na šta mu je Lukanova odgovorila:Lažan život- Tri auta si mi slomio, sto idiota si mi provukao kroz kuću, sram te bilo. Tvoja majka mi je digla 400 evra. Narkomane držiš oko sebe da ubijaju! Ja jesam glupača što sam te pustila u život. Tu Ivanu što me pljuje sto puta sam učila kako da te obradi kad je plakala zbog tebe. Živiš lažno. Pošto si mi blokirao decu i povredio, kupiću kartu za Diseldorf i doći ću u lice da ti kažem šta mislim o tebi - branila se ona.Golubović je nastavio da joj uteruje strah:- Nećeš se vratiti, kunem ti se u svoje živo i zdravo dete! G...o, ja sam operisan od straha. Trebalo je s Bosketom da te u paketu pošaljem kod ujaka pošto ti mnogo nedostaje. Nikad se nećeš dići iz kolica. Prodana dušo, go..o smrdljivo. Skakaću ti profi džokerima po glavi, javno, ne tajno. Goreće ti kuća. Upamtićeš me, ljigo ljigava - stoji u Kristijanovim porukama.

U nastavku Biljana priznaje da je kriminalcu pomagala.- Ujaka mi mrtvog diraš. Na zemlji si spavao, bitango nevaspitana uličarska, po tri dana nisi jeo. Od dečjih usta sam odvajala. Ja sam ti godinu dana pomagala. Ti si nezahvalna baraba. Nisam dete ja vređala, nego tvoja majka. Jesam ljiga jer sam, životinjo, tebi kupovala umesto deci, jer sam pisala danima s advokatom umesto s decom da se šetam. Dom i iskrenost si samo kod mene imao u životu. Samo Nikola advokat zna šta, retardu, radim za tebe. Izdao si me i prodao. Čuvaj se zla onog kome si učinio dobro - napisala je ona, što je dodatno iznerviralo kriminalca:Pomirenje- E, bednici. Krvi ću vam se napiti. Briga me za robiju ili smrt kad sam u pravu. Ideš vezana za Makedoniju s katranom i perjem na leđima. Grob si sebi iskopala - poručio joj je Kristijan.Iako su između njih dvoje pale teške reči, oni su se pomirili, pa Biljana i sad čini sve za Kristijana i predstavlja se kao deo njegovog pravnog tima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track