PAPARACO: Severinina buduća svekrva odabrala haljinu za venčanje
Foto: Kurir

Kebina žena opustošila tržni centar

PAPARACO: Severinina buduća svekrva odabrala haljinu za venčanje

Stars -
Olja Kojić kupila nekoliko toaleta koje će nositi na venčanju svog sina i hrvatske pevačice

Supruga Dragana Kojića Kebe Olja privodi kraju pripreme za svadbu svog sina Igora Kojića i Severine Vučković.

Paparaco Kurira uslikao je Kebinu ženu u beogradskom tržnom centru dok je razgledala elegantne haljine i nakit. Ona je u šopingu bila sa sestrom, koja joj je pomogla da odabere toalete za gala venčanje.

U šopingu... Olja Kojić sa sestrom
U šopingu... Olja Kojić sa sestrom

Njih dve su najviše vremena provodile u buticima s elegantnim haljinama. Prema rečima našeg izvora koji se tada zadesio u tržnom centru, Severinina buduća svekrva je tog dana bila veoma uzbuđena.- Olja jedva čeka da se oženi njen sin jedinac. Za taj važan datum odlučila je da kupi nekoliko odevnih kombinacija. U tome joj je pomogla sestra, koja dobro zna Oljin ukus. Obe su nakon nekoliko sati srećne i zadovoljne napustile tržni centar s prepunim kesama - završava naš izvor.(Lj. S.)

Priznao da se ugojio pre svadbe... Igor Kojić
Priznao da se ugojio pre svadbe... Igor Kojić

PESME ZA SEVE Slavio momačko večeIgor: Ne znam gde udaram od obavezaIgor Kojić je već proslavio momačko veče. On se proteklog vikenda u jednoj kafani na Vračaru s prijateljima veselio do zore uz muziku i vino. Čašćavao je muziku i sve vreme je poručivao pesme koje je posvećivao budućoj supruzi. Pošto Severina tu noć nije bila pored njega, on ju je nekoliko puta zvao da čuje pesme koje su pevali za nju.- Ne znam gde udaram od obaveza. Ako već hoćete da pišete nešto, napišite da sam se ugojio tri kilograma - rekao nam je juče Kojić s osmehom.Inače, buduća mlada danas stiže u Beograd u društvu stilista i drugarica, koje će joj pomoći da se pripremi za venčanje, zakazano za nedelju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track