KRAJ LJUBAVI: Sandru Afriku dečko šutnuo zbog prevare
Foto: Damir Dervišagić

Prodanovićeva više nije zauzeta

KRAJ LJUBAVI: Sandru Afriku dečko šutnuo zbog prevare

Stars -
Mikiša se uverio da su priče da se folkerka tajno viđala sa oženjenim muzičarem tačne, zbog čega je raskinuo njihovu dugogodišnju vezu, ali ne i saradnju

Pevačica Sandra Prodanović Afrika ostala je bez dugogodišnjeg dečka Aleksandra Mikiše Moskovljevića. On ju je ostavio kada se uverio u ono što su mu pojedinci pričali - da mu je neverna.Naime, kako tvrdi naš dobroobavešteni izvor, pevačica je Mikišu, koji joj je i menadžer, prevarila s jednim muzičarem. I to oženjenim. On je Afriku povremeno pratio na nastupima i tako su se zbližili.- Sandra je Mikišu varala nekoliko meseci. On je u početku mislio da su to samo priče zlobnika i nije verovao u njih dok ih sam nije uhvatio zajedno. Iako je odmah rešio da ostavi Sandru, tačka je stavljena samo na njihov ljubavni odnos. Saradnju su nastavili, pa joj on i dalje ugovara nastupe i ide s njom u diskoteke i na nastupe. I dalje je voli, tako da postoji mogućnost da joj oprosti i da njihovoj ljubavi drugu šansu - kaže izvor Kurira.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Da bismo proverili svoja saznanja, kontaktirali smo sa Aleksandrom Mikišom Moskovljevićem, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive. Sandrin broj telefona poznat redakciji ostao je nedostupan do zaključenja broja.Sandra je karijeru počela kao igračica Mileta Kitića. Često je dovođena u vezu sa zgodnim sportistima, poput reprezentativca i zlatnog „orlića“ Andrije Živkovića, a proslavila se po izjavi da po nastupu zarađuje i 5.000 evra. Ona je prva pevačica na čija vrata su pokucali poreski inspektori, kada se vadila da je kola i stan dobila od babe koja živi u Nemačkoj.

(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track