POSLEDNJE PRIPREME ZA SVADBU: Severina i Igor spremni za 612 gostiju!
Foto: Marina Lopičić, Stefan Jokić

Otkrivamo: Kako su mladenci proveli dan pred svadbu

POSLEDNJE PRIPREME ZA SVADBU: Severina i Igor spremni za 612 gostiju!

Stars -
Ležerno obučena mlada bila je sa sinom u hotelu i sve vreme na vezi s mladoženjom, proveravajući ko je sve potvrdio dolazak na njihovo srpsko venčanje

Pevačica Severina Vučković i fudbalski menadžer Igor Kojić danas će se zavetovati na večnu ljubav pred 612 zvanica. Ekipa Kurira juče je posetila hotel „Kraun plaza“, u kome su smešteni mladenci.Pevačicu smo zatekli u holu sa sinom Aleksandrom, dadiljom i prijateljima. Buduća mlada bila je ležerno obučena u farmerke i belu majicu i sve vreme je bila na vezi s mladoženjom, proveravajući ko je sve od zvanica potvrdio dolazak na njihovo, kako su naveli, srpsko venčanje. Pored nje je sve vreme bio naslednik, koga je dobila dok je bila u vezi s Milanom Popovićem.

Ljubi ga majka... Sa sinom Aleksandrom
Ljubi ga majka... Sa sinom Aleksandrom

S druge strane, mladoženja se trudio da drži sve konce u rukama. Igor je učestvovao u organizaciji venčanja, a naš paparaco uslikao ga je kako telefonira i negde žuri. On nam se poverio da se zbog stresa čak i ugojio pred svadbu, doduše samo tri kilograma.

Dobro upućeni u organizaciju svadbe decenije otkrivaju da su mladenci više puta proširivali spisak zvanica.- Seve i Igor su pozvali 612 gostiju! Par je štampao specijalne ulaznice, na kojima piše da će svadba trajati čak 720 minuta. U centralnom delu dvorane biće smeštena pozornica i video-bim, ispred nje je veliki podijum za igru, a gosti će bi smešteni s leve i desne strane. Među zvanicama je više od 50 pevača s kojima su bliske porodice Kojić i Vučković. Na spisku zvanica je i gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković - kaže izvor blizak paru.

Kao na filmu... Pozivnica i ulaznica za venčanje
Kao na filmu... Pozivnica i ulaznica za venčanje

Mlada će se presvlačiti tri puta, a mladoženja dvaput.- Seve će imati dve venčanice i jednu svečanu haljinu, koju će poneti posle ponoći. Mladoženja će promeniti dva odela - završava priču izvor.

Proba venčanjaMLADENCI NA PRESTOLUBudući supružnici Severina Vučković i Igor Kojić juče su u Beogradu zajedno s gostima imali generalnu probu venčanja. Budući mladenci i gosti bili su u sali u kojoj je održan koktel i poslužena večera. U spremanju ceremonije učestvovali su, osim reditelja, i scenograf i dekorateri. Da će ceremonija više ličiti na predstavu, pokazuje i to što će mladenci sedeti na pozornici na prestolonasledničkim stolicama s kumovima, okruženi stilskim nameštajem i cvećem.

Posle svadbeMIŠKOVIĆ RUŠI „GENEKS“Bivši sportski kompleks „Geneks“, u kome će biti održana svadba Seve i Igora, odmah nakon veselja biće srušen. Vlasnik Miroslav Mišković će na tom mestu početi da gradi poslovni centar.

Ovako izgleda prostor u kojem će se venčatiRENOVIRALI SVE TOALETEEkipa Kurira posetila je „Geneks hol“, gde će se održati venčanje. Za to vreme radnici su bili veseli, ali nisu slušali Severinine pesme, već hitove Džoa Kokera. Samo zbog slavlja organizatori su renovirali sve toalete. U dvorani se nalaze skulpture slona, koji je simbol sreće, ali nije sigurno da će tu ostati i danas. Stolovi su već ukrašeni aranžmanima hortenzija i lala, koji su stigli iz Holandije. Da bi opravdali naziv „srpsko venčanje“, postoji mogućnost da će u jednom trenutku na binu doneti seno i kokoške.

Šarolik vozni parkSTIŽU NA VESELJE „ZASTAVOM 101“Juče je naša ekipa posetila Bežanijsku kosu. Za razliku od petka, bilo je mirno ispred kuće Dragana Kojića Kebe. U porodičnu kuću Kojića počeli su da stižu rođaci, a jedan je stigao u automobilu „zastava 101“.Severinine prijateljice, prilično raspoložene, stigle su na venčanje! Jedna od njih je na društvene mreže postavila pesmu „Firma Krstić“ iz kultnog filma „Ko to tamo peva“, ispod koje je postavila sličicu mlade, aludirajući na Severinu. Pevačici je ovaj gest bio simpatičan, pa je napisala: „Severina žurku sprema, nemoj tamo da te nema!“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track