DOTLE DOŠLO: JK od fanova tražila novac za slikanje!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Karleuša glumila ludilo

DOTLE DOŠLO: JK od fanova tražila novac za slikanje!

Stars -
Jelena je bila gost na koncertu Marije Šerifović, obožavaoci u hotelu želeli fotku s njom, a ona im rekla: „Znate li vi koliko to košta?“

Jelena Karleuša se na sva usta hvali da je zvezda svetskih razmera, ali se tako ne ponaša. Jer trend planetarno popularnih zvezda je da izuzetno poštuju svoje fanove, što kod JK, po svemu sudeći, nije slučaj. To je pokazala na koncertu u Banjaluci, gde se nije ni okrenula da pogleda obožavaoce koji su je čekali ceo dan, a kamoli da se fotka s njima i udeli im svoj cenjeni autogram.Mala od skandala bila je gost na banjalučkom koncertu Marije Šerifović, u klubu je sve prošlo kao po loju, Marija, Karleuša i Adil (takođe gost) napravili su odličnu atmosferu, ali nakon nastupa Karleuša je fanovima priredila hladan tuš! Oni koji su prethodno kao opijeni pevali njene pesme, đuskali u ritmu obrada svetskih hitova (jer sve Jelenine pesme su plagijati), čekali su je strpljivo samo da bi imali neki selfi za uspomenu ili barem njen potpis, ali samozvana Diva je brzim koracima prošla pored njih i otišla dalje.

Nije fer!

O tome svedoče brojni komentari na društvenim mrežama.„Mi smo došli pre koncerta i čekali je, a ona je ladno izašla iz auta i iskulirala nas“, napisala je Princeza svemira na Instagramu, a slično iskustvo ima i Vladan, koji je, kako kaže, „krenuo za njom da se slika, a žena je odmah otišla“.- Mislim nije fer! Ja sam samo zbog nje došao na koncert - dodao je razočarani obožavalac, dok je Dejana Smitran samo u jednoj reči opisala Karleušino ponašanje:- Seljanka! - napisala je ona.Sve u svemu, fanovi su veoma razočarani i pozivaju JK da se probudi jer, prema njihovom mišljenju, „ako tako nastavi i ne potrudi se da im posveti barem pet minuta svog vremena, izgubiće ih“.

Reklama koštaJelenino bahato ponašanje se tu nije zaustavilo. Bila je neprijatna i prema osoblju hotela u kom je odsela.- Zaposleni u hotelu gde je Jelena jela, pila i spavala želeli su da se s njom fotografišu, kao što rade i s drugim poznatim ličnostima koje tu dolaze. Međutim, ona je bila drska i rekla im je: „Znate li vi koliko košta da vas ja reklamiram?“ Na kraju se fotkala samo s nekim dečkom kojeg je znala odranije. Ostale nije želela ni da pogleda, već je svom obezbeđenju dala jasne instrukcije da joj ljudi ne prilaze, jer je ona zvezda i gošća koncerta - priča naš izvor iz hotela i nastavlja:- Baš smo se neprijatno iznenadili. U našem objektu su odsele i mnogo veće zvezde od nje, recimo glumci Branko Đurić Đuro i Tarik Filipović, pa se tako nisu ponašali. Svi smo ostali šokirani i, pravo da vam kažemo, jedva smo čekali da izađe iz hotela - priča naš izvor.Ovim povodom pozvali smo Karleušu, ali nam se ona nije javljala na telefon, dok nam je njen PR tim konstantno odbijao pozive.

M.Crnogorac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track