OPET DIVLJA: Kristijan krenuo na Tamaru sekirom!
Foto: Marina Lopičić, Stefan Jokić

Po povratku na imanje nastavio po starom

OPET DIVLJA: Kristijan krenuo na Tamaru sekirom!

Stars -
Farmeri su uspeli da savladaju Golubovića i spreče ga da se fizički obračuna sa Đurićevom, koja ga je iznervirala prozivkom da je folirant i lažov

Na imanju u Lisoviću došlo je do žestokog obračuna između Kristijana Golubovića i Tamare Ðurić, kada je kriminalac, isprovociran klaberkinim prozivkama, sekirom nasrnuo na nju!Nije prošlo ni nedelju dana otkad su se starleta i kriminalac vratili na imanje, a već su uspeli ponovo da se posvađaju. Do incidenta je došlo tokom „Igre istine“, kada su se Đurićeva i Golubović žestoko posvađali jer ga je Tamara prozvala da laže i da se folira. Kristijana su toliko iznervirale cimerkine reči, te je na njen račun izneo niz uvreda.

Kristijan mlatio oružjem po sobi
Kristijan mlatio oružjem po sobi

Izašla iz sobe

- Ti si, klošarko, ušla ovde na moja leđa. Bitango, uličarko, klošarko, gadiš mi se. Ti si dno dna - siktao je kriminalac.

Đurićeva se toliko uplašila Kristijana da je u jednom trenutku ustala i otišla do vrata, zahtevajući da joj Zadruga pošalje obezbeđenje.- Otvorite mi vrata, bre. Neću da rizikujem da razgovaram bez obezbeđenja. Otvorite mi vrata, neću na ovaj način da razgovaram sa nasilnikom - vikala je Tamara, dok su ostali farmeri smirivali kriminalca kako ne bi fizički nasrnuo na klaberku.

Zadenuo sekiru za pojas...
Zadenuo sekiru za pojas...

Međutim, uprkos molbama Jelene Golubović, Bakija i Jasmine Medenice, Kristijan je krenuo na Tamaru sekirom.- Obezbeđenje, dođite ovamo - pretio je kriminalac, vadeći sekiru koja mu je do tada bila zadenuta za pojas.Shvativši da bi moglo da dođe do još jednog fizičkog obračuna, Stanija je skočila da razdvaja pomahnitale farmere, pa je Tamaru isterala iz sobe. Nakon ovog incidenta Golubović je vikao da je nepobediv i jedan jedini.

...pa je podigao uvis ka Tamari
...pa je podigao uvis ka Tamari

Pogazio reč

Podsećanja radi, Kristijan je samo nekoliko dana po povratku na Farmu izjavio da se više neće obraćati Tamari i da se na imanje vraća da napravi šou, a ne da se svađa i fizički obračunava sa takmičarima. On se nije dugo držao svojih reči.
Starleta sprečila tuču... Baki, Kristijan i Stanija
Starleta sprečila tuču... Baki, Kristijan i Stanija

Nasrnuo i na Đoganija denser nastradao ni kriv ni dužanKRIMINALAC NAPAO I BAKIJABaki B3 Ðogani je nakon žestoke rasprave svojih cimera izvukao deblji kraj. Naime, denser je pokušao da smiri Golubovića, govoreći mu da se skloni od Tamare, što je Kristijan shvatio kao provokaciju, te je osuo žestoku paljbu po cimeru.- Beži bre, šlihtaro, nemoj ti da mi prosipaš neku diplomatiju, ćelava rago - rekao je kriminalac denseru.Iako je Baki kriminalcu pokušavao da objasni da se ne šlihta nikome, već da je želeo da spreči fizički obračun, Kristijan ga nije slušao, već je nastavio sa vređanjem, govoreći denseru da je klošar i izmet.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track