PAPARACO: Maja i Savo se svađali na parkingu!
Foto: Damir Dervišagić

Voditeljka i fudbaler uhvaćeni u raspravi

PAPARACO: Maja i Savo se svađali na parkingu!

Stars -
Manojlovićeva i Milošević pola sata se prepirali u automobilu, nakon čega je svako otišao na svoju stranu, ona na jednu dodelu nagrada, a on na utakmicu Partizana

Samo mesec dana pošto je Kurir ekskluzivno otkrio da su bivši fudbaler Savo Milošević i voditeljka Maja Manojlović u vezi, što je magazin Stori potvrdio u novom broju, naš paparaco je spazio par dok se žučno raspravljao u kolima.Oni su se pre dve večeri pola sata raspravljali na parkingu ispred Sava centra. Paparaco Kurira nahvatao ih je u trenutku kad je direktor fudbalske A reprezentacije „čitao bukvicu“ voditeljki Nacionalnog dnevnika na TV Pink. Njihovi glasovi čuli su se iz automobila, ali nije se moglo razumeti zbog čega se raspravljaju. Prvo je Savo nešto govorio Maji, a potom se po njenom izrazu lica moglo zaključiti da je ljuta. Očigledno je u pitanju bila ozbiljna prepirka čim su se zadržali u kolima sa svim upaljenim migavcima.Pola sata kasnije Manojlovićeva je izašla iz automobila i otišla u obližnji hotel na neku dodelu nagrada, a Milošević se uputio na Partizanovu utakmicu. Kako smo saznali, oni su iste večeri rešili svoje nesuglasice.

Pozvali smo Maju za komentar, ali ona nas je zamolila da ne pišemo ništa više o njenoj vezi s Miloševićem.- Volela bih da ne objavljujete ništa o nama, nije ovo jedino što se dešava. Ne znam kome je više ovo zanimljivo. Nama bi bilo lakše da nas pustite da živimo svoj život. Ne želim, ne moram i neću da govorim o tome - rekla je Manojlovićeva za Kurir, dok Milošević nije odgovarao na naše pozive.Voditeljka i bivši fudbaler u vezi su više od dva meseca, a Kurir ih je prvi otkrio. Oni su u početku krili svoj emotivni odnos. Maja se uselila u stan koji joj Savo iznajmljuje, a nedavno su proveli i vikend na Kopaoniku, gde Milošević ima hotel. Fudbaler se razvodi od supruge Vesne, s kojom ima troje dece. Problemi u brakorazvodnom postupku su nastali jer ona traži pola Savinog bogatstva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track