Barbara Šegetin: Bivši dečko me je tukao
Foto: Dragan Kadić

Otkrila tajnu

Barbara Šegetin: Bivši dečko me je tukao

Stars -
Ona je potvrdno odgovorila na pitanje da li je jednom prilikom dobila udarac od dečka

Riječanka Barbara Šegetin na poligrafskom ispitivanju u ispovedaonici „Velikog brata“ priznala je da dobijala batine od svog bivšeg partnera.Ona je potvrdno odgovorila na pitanje da li je jednom prilikom dobila udarac od dečka. Takođe, umela je da se i sama potuče, što je bez ustezanja priznala. Ipak, nije otkrila da li je s njim razmenjivala udarce ili se tukla s nekim drugim.

Sorajina drugarica je otkrila i druge pikanterije, poput toga da je zavodila Ervina Mujakovića, da joj je prijalo njegovo udvaranje, ali je naglasila da ne bi mogla da bude u vezi s njim. Ona je istakla da nije masturbirala u šouu koji se večeras završava.

Na pitanje ko je inteligentniji, ona ili njena sestra Tina, Barbara je istakla sebe. Takođe je rekla da zaslužuje pobedu u „Velikom bratu“ i da o Zorici nema isto mišljenje kao ranije. Posle nje, neke tajne otkrio je Goran Todić, priznavši između ostalog da ima završenu samo osnovnu školu.Superfinale ovog regionalnog rijaliti programa je večeras, kada će najbolji po glasovima publike dobiti nagradu od nešto više od 90.000 evra. Za sada, najveći favoriti su Giba i Mika Vasić.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track