AJFONKA SE BACILA U PROMET: Imala sam odnos i s Markom i sa Urošem!
Foto: Damir Dervišagić

ZAGORELA

AJFONKA SE BACILA U PROMET: Imala sam odnos i s Markom i sa Urošem!

Stars -
Tijana priznala da je za kratko vreme zavela dva cimera iz rijalitija, a zatim je otišla u postelju Ružice Veljković, s kojom je ranije bila u vezi

Tijana Ajfon priznala je da je za kratko vreme u „Parovima“ imala seks sa dvojicom cimera - Markom Perovićem i Urošem Ćertićem!Starleta iz Popinaca u emisiji „Goli život“ Milomira Marića požalila se da joj smeta što se se svi raspitaju o njenoj privatnosti. I time je potpalila vatru, pa je Zorica Dukić rekla da je Ajfonka završila u Markovom krevetu. Potom su se i ostali nadovezali i otkrili da je takođe spavala i s Urošem, a da je zatim otišla u postelju Ružice Veljković, s kojom je ranije bila u vezi.Starleta je po običaju počela da negira i da se svađa, sve dok je voditelj nije ućutkao.- Imamo snimak da si imala nešto s Urošem - rekao je Marić.

Tada je Tijana spustila loptu.- Pa dobro, pustite snimak. Neću o tome da pričam, to je bila samo avantura. Neću više da se dovodim u takvu situaciju, niti ću da govorim o vezama jer napolju imam nekog ko me voli - rekla je Ajfonka, koja je u prošloj sezoni „Parova“ imala seks i s Nenadom Marinkovićem Gastozom.Starleta se raspričala kad su je pitali odakle joj sat od 26.000 evra. Tijana tvrdi da je taj skupoceni sat dobila od prijatelja pred ulazak u prošlu sezonu rijalitija, ali ne otkriva njegovo ime.- Nosila sam ga i kad spavam, navikla sam se na njega - rekla je Ajfonka i dodala da je prošle godine, kad su joj obili stan, rešila da sat čuva u sefu u banci.- Mesečno platim hiljadu dinara za sef i mirno spavam. Ne želim da prodam taj sat iako sam u dugovima - rekla je Tijana.

RešilaAVA: UDAĆU SE ZA ERU!Ava Karabatić šokirala je učesnike „Parova“ kad je rekla da želi da se uda za Eru Ojdanića.- Udala bih se za Eru. On je sjajan gospodin i pravi džentlmen - rekla je hrvatska starleta, a folker se samo smeškao.

Tijana Ajfon u akcijiMUVALA ERINOG UNUKA!Tijana Ajfon je sinoć na proslavi rođendana Ere Ojdanića muvala njegovog unuka, a pali su i poljupci. Ona se nije odvajala od mlađanog naslednika folk pevača, zbog čega je reagovala i muzika, koja je Ojdaniću skrenula pažnju da pazi na unuka.- Ljubi te deda, gde ja stadoh, ti produži - kratko je prokomentarisao Ojdanić.(N. G.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track