JOŠ JEDNA KRISTIJANOVA LOVAČKA PRIČA: Spasao sam čoveka koji je pokušao da me ubije!
Foto: Zorana Jevtić

IZMIŠLJA

JOŠ JEDNA KRISTIJANOVA LOVAČKA PRIČA: Spasao sam čoveka koji je pokušao da me ubije!

Stars -
Neprijatelj puca na mene, a ovaj moj ba-ba. Dečko pada i kaže: „Umreću, imam dvoje dece.“ Ja treba da ga overim u glavu. I ja mu zaustavljam arterije I kažem mu: „Brate, izdrži“

Kristijan Golubović juče je okupio učesnike Farme da bi im ispričao još jednu „lovačku priču“, u kojoj je, po ko zna koji put, sebe predstavio kao superheroja.Kriminalac je u zanosu pričao da je jedan plaćenik iz Bosne pokušao da ga ubije, ali ga je njegov čovek sprečio.- Neprijatelj puca na mene, a ja: „Šta bi ovo?“ Ovaj moj ba-ba... (puca). Dečko pada i krvav kaže: „Umreću, imam dvoje dece.“ Ja treba da ga overim u glavu. I ja imam dvoje dece i na mene se puca - ispričao je Kristijan i naglasio kako se u tom trenutku sažalio na svog atentatora:- I ja za ruke, zaustavljam arterije i govorim mu :“Brate, izdrži.“ Jaukao mi je: „Joj, umreću.“ Zove na telefon ženu i kaže: „Umirem“, a ja njemu: „Alo, bre, u šoku si, polako, bre, spasavamo te, idemo u bolnicu.“Čak je ponudio da mu da krv u bolnici!- Još ja treba da bežim, ja sam ranjen. Ja ga vozim u bolnicu, tešim ga, pomažem mu. Rekao sam mu da sam nulta pozitivan i da ću mu dati krv ako treba, a došao je da me ubije. Još ga pitam ko ga je poslao, a on i ne zna ko sam ja. Čovek došao iz Bosne i pucao u mene za 5.000 maraka. Ja ga pitam: „Je l‘ znaš ko sam?“, a on meni: „Nešto si mi poznat.“ Kažem mu: „Ja prodajem kupus na Bajlonovoj pijaci“, a on meni kaže da ga ne zezam. Rekoh: „Nemoj ti mene da zezaš, došao si da me ubiješ za 5.000 maraka.“ Nisu mu pokazali sliku nego su ga doveli i pokazali me i on je tu čekićao i čovek je iz pištolja nas troje pogodio. Pogodio mi je druga u nogu i ruku. Paf, šaf, za leđa, vamo, tamo... Prilazimo, ko si, šta si, hvataj ga živog. To je ideologija, plaćen je da uradi to - završio je Kristijan još jednu „lovačku priču“.(M. D.)

Tamara otkrilaMAJU JE UDARIO FARMER!Tamara Ðurić je za stolom cimerima otkrila jedan detalj s Farme o kom su svi ćutali - da je Maju Nikolić udario jedan muškarac.- On je udario Maju, tu... Klošar jedan - rekla je starleta, ne otkrivši njegovo ime.Kristijan je nastavio da vređa Radeta Lazića, koga je fizički napao u rijalitiju, zbog čega je ranije bio izbačen. On i dalje tvrdi da je maneken homoseksualac i da je lažirao povredu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track