STANIJA UDARILA NA MAJINU DECU, PEVAČICA PRETI: Uzeću ti 2 miliona jer si mi klela sinove
Foto: Dragan Kadić, Nebojša Mandić

Sa Farme pravo na sud

STANIJA UDARILA NA MAJINU DECU, PEVAČICA PRETI: Uzeću ti 2 miliona jer si mi klela sinove

Stars -
Svađa između Maje Nikolić i Stanije Dobrojević traje još od samog početka rijalitija "Farma", a sad su počele jedna drugoj da prete tužbama.

Naime, Maja Nikolić jer izjavila kako planira da tuži starletu jer je pričala loše o njenoj deci kao i da pevačica napušta povremeno Farmu kako bi zadovoljila svoje seksualne potrebe.

"Produkcija će morati da dođe da svedoči za moju decu, što si ih klela da umru, da mi oduzmeš decu i da sam monstrum majka. Milion i po, dva dinara ću da uzmem. Zapisala sam sve. Ti si bolesna ološu", rekla je Maja. Ni Stanija nije ostala dužna Maji, te je rekla kako će joj na sudu uzeti sve pare od rijalitija.

"Ti si za svoju decu rekla dabogda umrla ako nisi videla seks između mene i Kristijana. Ti nisi mogla da vidiš to, jer ga nije bilo, čuvaj pare za lečenje, budalo jedna! Ja ću tebe da tužim, sav honorar ću da ti uzmem, bolesna ženo! Nemoj da ti sve uzmem na sudu, misli na tu decu, makar nešto da im obezbediš. Njoj ne pomaže ni seks što je izvode, ni terapija. Ludo pa ludo!

Foto Printskrin
Foto Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track