MILAN ODLEPIO: Severinin bivši smuvao 27 godina mlađu misicu!
Foto: Nebojša Mandić I Printscreen Instagam

Nije najlepša

MILAN ODLEPIO: Severinin bivši smuvao 27 godina mlađu misicu!

Stars -
Popović ostavio Slađu iz „Parova“ zbog dugačkog jezika i započeo vezu sa Unom Bošković, s kojom je nedavno otputovao u Kan

Milan Popović raskinuo je sa učesnicom „Parova“ Slađom Petrušić jer je sve o njihovoj vezi ispričala novinarima, ali kralj bakra nije dugo samovao, već je ubrzo započeo vezu sa Unom Bošković, ovogodišnjom finalistkinjom izbora za mis Srbije.Bivši verenik Severine Vučković, s kojom ima sina Aleksandra, u dvadeset sedam godina mlađu manekenku zaljubio se na prvi pogled, tvrdi dobro upućeni izvor. Njih dvoje nedavno su otputovali u Kan, gde su proveli nekoliko dana.

Foto: Printscreen Instagram
Foto: Printscreen Instagram

Voli što je diskretna

- Una i Milan poznaju se duže vreme, a smuvali su se pre nepunih mesec dana. On se u nju zaljubio čim ju je upoznao, ali trebalo mu je dosta vremena da je osvoji. Bukvalno je odlepio za njom jer mu odgovara apsolutno u svemu. Bitno mu je što je komunikativna i druželjubiva, ali najznačajnije je to što je i diskretna, ne hvali se na sve strane da je s njim kao što je to činila Slađa Petrušić. Za njihov emotivni odnos ne zna previše ljudi, a ako im i ubuduće bude lepo, to će, naravno, i javno ozvaničiti - rekao je naš izvor.Kralj bakra razočarao se u učesnicu „Parova“ jer je na sva usta širila priče o njihovom odnosu, i ne želi da mu se ta greška ponovi, pa vodi računa gde se pojavljuje s novom devojkom. Zasad zajedno uglavnom izlaze u njegov lokal u Beogradu i putuju u inostranstvo, gde su potpuno opušteni.Želi ozbiljnu vezu- Popović u Unu ima veliko poverenje i stalo mu je da ta veza postane ozbiljna. Kad nisu zajedno, često je zove i šalje joj poruke. Ni ona još nije spremna da s njim izađe u javnost, jer ne želi da je novinari prate zbog veze s kraljem bakra, koji je postao meta paparaca zbog veze sa Severinom - završava naš izvor.U toku jučerašnjeg dana pozvali smo Milana i Unu za komentar, ali njihovi brojevi telefona poznati redakciji ostali su nedostupni.

BiografijaKO JE UNA BOŠKOVIĆUna Bošković ima 23 godine. Studira pravo i mašta da postane advokat, ali želi da se oproba i kao glumica. Govori engleski jezik i ima tri uzora: kraljicu Viktoriju, Amal Kluni i svog dedu novinara. Njen životni moto je: „Sve što želiš možeš da ostvariš ako u to svim srcem veruješ“. Ove godine se takmičila na izboru za mis Srbije.

Popovićeve ljubaviVOLI POZNATE DEVOJKEMilan Popović je, pre veze sa Severinom, bio s voditeljkom Katarinom Šišmanović. Njihova ljubav trajala je dve godine. Otkako mu je pukla ljubav s pevačicom, Popović se trudi da sakrije ljubavni život, ali to mu ne polazi za rukom. Slađa Petrušić je sama pričala o njihovom odnosu, a novinari su otkrili da se viđa i s voditeljkom TV B92 Jelenom Kikić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track