Nada Topčagić: Zorica Brunclik je ljubomorna jer sam bolja riba!
Foto: Damir Dervišagić

Bez dlake na jeziku: Nada o odnosu sa Zoricom

Nada Topčagić: Zorica Brunclik je ljubomorna jer sam bolja riba!

Stars -
Topčagićeva se prisetila vremena kada je, kako kaže, harala s koleginicom, ali tvrdi da je od nje bila lepša jer je ličila na Merilin Monro

Folkerka Nada Topčagić prisetila se druženja sa Zoricom Brunclik za vreme bivše Jugoslavije kada su zajedno išle na turneje. Ona kaže da su njih dve tada bile neprikosnovene na estradi i da su harale po državi.

Pevačica tvrdi da su njih dve u to vreme, osim što su bile popularne, bile i prave zavodnice, ali da su muškarci više uzdisali za njom jer je bila mačkasta, kako kaže, baš kao Merilin Monro.- Zorica i ja smo svojevremeno harale. Kad biste samo znali kakve smo bile. Niko nije smeo da pisne o nama, niti je iko mogao da napiše nešto ružno o bilo kojoj od nas dve. Za vreme ondašnje Jugoslavije Zorica Brunclik i Nada Topčagić su bile glavne u svemu. Ona je bila crnka, a ja plavuša. Ja sam bila mačkastija, prava Merilin Monro. Možda je zato bila ljubomorna na mene jer su se više okretali za mnom nego za njom - priseća se Topčagićeva i kaže da je Brunclikova teška ko crna zemlja:- Sa Zoricom nikad nisam mogla da se usaglasim niti da uspostavim komunikaciju jer je ona tako malo uobražena. Teška je žena, a stalno isteruje mak na konac. Ona smatra da je uvek u pravu i tera po svom. Ali ja je mnogo volim i ne zameram joj. Eto, danas smo na vetrometini, prepuštene same sebi, pa se svašta priča i piše o nama - poručuje Topčagićeva, koja će Novu godinu dočekati radno na trgu u Kostolcu.Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Zoricom, ali se ni ona ni Kemiš nisu javljali na mobilni.

(Lj. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja