PAPARACO: Kristijanova žena troši njegove pare
Foto: Zorana Jevtić

Ivana opustošila butike

PAPARACO: Kristijanova žena troši njegove pare

Stars -
Ivana nije imala društvo, ali je zato imala Golubovićevu karticu, s koje je na bankomatu podizala novac i trošila za svoje potrebe

Kristijan Golubović se hvalio da mu je Željko Mitrović za učestvovanje u „Farmi“ već isplatio 60.000 evra i da je sav honorar dao supruzi Ivani Veljović kako bi kupili garsonjeru. Međutim, otkako se kriminalac vratio na imanje, njegova žena često podiže novac s njegovog računa i troši ga u buticima, u šta se uverio paparaco Kurira.

Iako Ivana duže vreme nije izlazila iz stana zbog depresije u kojoj je bila zbog Kristijanovog bliskog odnosa s Jelenom Milošević Balerinom, konačno je živnula i vratila se starim navikama. Paparaco je uslikao suprugu kriminalca kako šeta kraljevačkim šetalištem i obilazi butike.Ivana nije imala društvo, ali je zato imala Golubovićevu karticu, s koje je na bankomatu podizala novac i trošila za svoje potrebe. Veljovićeva je prvo ušla u prodavnicu obuće, gde je probala nekoliko pari čizama, a nakon toga obišla je nekoliko butika s garderobom. Ivana je očigledno birala garderobu u kojoj će dočekati svog muža iz rijalitija, a zatim s njim proslaviti i Novu godinu.S obzirom na to da su je ranije zaustavljali i zapitkivali o Kristijanu, ali i o Balerini, ona se trudila da bude neprimetna, pa je šetala s kapuljačom. Tako je mislila a da je neće prepoznati niko, osim nas.

Potvrdila pisanje KuriraBALERINA: NISAM TRUDNA S KRISTIJANOM!Kristijanova žena je odahnula nakon što je Balerina i javno potvrdila pisanje Kurira da nije trudna s Golubovićem.- Sve što se pisalo u vezi sa mnom i Kristijanom nije istina, pa i da sam trudna.Ja sam svoj performans iskoristila. Sve je bila gluma - rekla je Balerina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track