Vendi: Baki mi je ukrao 20 maraka iz novčanika
Foto: Damir Dervišagić

Pevačica iznela prljav veš bivšeg ljubavnika

Vendi: Baki mi je ukrao 20 maraka iz novčanika

Stars -
Pevačica je odlučila da otkrije njegov prljav veš nakon što je denser izjavio da su imali seks

Vesna Vukelić Vendi optužila je Bakija B3 da joj je svojevremeno ukrao 20 maraka iz novčanika, iako mu je pre toga dala 1.000 maraka jer joj se žalio da nema šta da jede!Pevačica je odlučila da otkrije njegov prljav veš nakon što je denser izjavio da su imali seks.- Baki je celu prošlu „Farmu“ jurio za mnom tri meseca, a sada plasira priču da je bio sa mnom! Od poljupca i blagog vaćarenja iskonstruisao je priču o tome da smo imali seks.

Dala sam mu šansu da snimi dva spota, a čak nije imao šta da jede. Ja mu dam 1.000 maraka jer mi ga je bilo žao, a te pare inače krvavo zarađujem, da bi na kraju taj isti Baki ukrao iz mog novčanika 20 maraka.

To je provalio moj komšija, koji je bio gladan i hteo da ide po pljeskavicu. Znači, nas troje smo tada bili zajedno u stanu i ispratimo Bakija, i on mi kaže: „Gladan sam“, a ja mu kažem: „Uzmi iz mog novčanika, ostalo mi je još 20 maraka“. On odlazi u sobu gde se Baki presvlačio i kaže da para nema. Ovo ne bih pričala da nije ispao pe*er kao čovek - ispričala je Vendi.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track