MILIGRAM NASTUPA U BEOGRADU Mili: Očekujte spektakl kao onaj u Areni
Foto: Nebojša Mandić

Prednovogodišnji koncert

MILIGRAM NASTUPA U BEOGRADU Mili: Očekujte spektakl kao onaj u Areni

Stars -
Sada je tvorac velikih hitova za nastup inspiraciju pronašao u trećem albumu grupe Miligram „Magnetik“, koji se odnedavno nalazi u prodaji

Aleksandar Milić Mili, frontmen grupe Miligram, koji će večeras održati besplatan prednovogodišnji koncertu ispred Narodne skupštine, spremio je mnoga iznenađenja za publiku.

Muzičar obećava spektakl sličan onom koji je sa svojim bendom održao 29. novembra prošle godine u Kombank areni pred 20.000 ljudi. Sada je tvorac velikih hitova za nastup inspiraciju pronašao u trećem albumu grupe Miligram „Magnetik“, koji se odnedavno nalazi u prodaji.

- S našim timom saradnika napravili smo animacije koje će pratiti izvođenje svake pesme. Na video-zidu biće emitovani specijalni efekti. U odnosu na nastup u Areni nećemo biti kostimirani, ali očekujem isti takav spektakl - rekao je Mili za Kurir.

Specijalni efekti... Grupa Miligram
Specijalni efekti... Grupa Miligram

On navodi da neće biti gostiju na koncertu. Svirka počinje u 22 sata, a kao predgrupa Miligramu sviraće Inspektor Blaža.Prva numera kojom će muzička senzacija s Balkana ili, kako ih mnogi nazivaju, srpsko-muzičko čudo, koji mnogi upoređuju s nekadašnjim Bijelim dugmetom, otvoriti nastup je „Ljubav se pobeđuje“.- Prvi put ćemo svirati i pesme s novog albuma. Naša poruka je da ljubav može da pobedi sve prepreke. I sam naziv „Magnetik“ znači da album treba da privlači sve pozitivno oko nas - poručio je Mili.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track