SEMIR NE MOŽE MIRAN: Pevač i Šavija razmenjivali seksi poruke!
Foto: Marina Lopičić

Opet će se uvaliti u problem

SEMIR NE MOŽE MIRAN: Pevač i Šavija razmenjivali seksi poruke!

Stars -
Iako je suprugu varao sa pevačicom Gabrijelom Pejčev, a prema gradskim šuškanjima i sa koleginicom Sandrom Stojanović, bivšem učesniku „Farme“ Semiru Džankoviću glave će doći Nataša Šavija!

U javnost je procurela prepiska između njih dvoje gde se dogovaraju da se vide, dok mu pevačica šalje erotski snimak kojim mu poručuje šta će da mu radi.

Nataša planira da snimi spot za svoju pesmu pesmu, koju je posvetila bivšem dečku, a na seksi scene pozvala je upravo Semira.

"nimaćemo u vili, budi u pripravnosti. Imam ideje za neke scene, ali ne znam da li si spreman za to? Taman da te ispipkam malo", krenula je u napad Šavija i poslala mu snimak i fotogrfije obnaženog para koji vodi ljubav u hotelskoj sobi.

Očigledno je da se ideja dopala Džankoviću, koji se odranije poznaje sa Natašom, pa ga nije iznenadila njena ponuda."Jao, ubiće me žena, ali hajde nešto ćemo iskombinovati", poručio je pevač uz simbole smajlija.

Ako je za utehu, Semir se makar setio da ima suprugu Sanelu, koja mu je rodila ćerku i prešla preko prevara koje je činio u prošlosti. Da li će i ovog puta učiniti isto, ostaje da vidimo.

Kada smo pozvali Natašu da je obavestimo da imamo poruke u kojima zavodi Džankovića, i da je pitamo zašto razvodi oženjenog čoveka, ona nam je rekla:

"Neću da se branim jer nisam ništa skrivila, mislim, još uvek." Šaviju očigledno naše saznanje nije uzbudilo i nije odustala od ideje da sa Semirom ima seks pred kamerama.

Sa druge strane, Džanković nije želeo da komentariše naša saznanja, iako je bio iznenađen što znamo sadržaj prepiske.

Foto Aleksandar Jovanović
Foto Aleksandar Jovanović

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja