NIŠTA OD PROSLAVE: Otkazan Cecin koncert u Nišu?
Foto: Damir Dervisagic

Promena plana

NIŠTA OD PROSLAVE: Otkazan Cecin koncert u Nišu?

Stars -
Prema nepotvrđenim informacijama umesto nastupa poznate folk zvezde u centru Niša, doček srpske Nove godine biće organizovan u "Parkiću" uz koncert lokalnog "Big benda".

Informacija o otkazivanju koncerta Cece Ražnatović zasada stiže od muzičkih producenata koji su bili uključeni u organizaciju dočeka.

"Ceca neće pevati za doček Srpske Nove godine u Nišu. Doček će biti u parku Svetog Save", tvrdi jedan od producenata.

Da se najavljeni koncert folk zvezde više ne planira nezvanično je novinarima "Južnih vesti" rečeno i u Opštini Medijana, koja je su organizator dočeka.

"Nama još nije zvanično potvrđeno iz kabineta gradonačelnika, ali je nezvanično poručeno da kompletnu logistiku za organizaciju dočeka "prebacimo" u Parkić. To znači da Cecinog koncerta neće biti", kažu u Opštini.

Na telefonske pozive novinara nisu odgovarali ni gradonačelnik, ni načelnik gradske Uprave za kulturu, niti gradski većnik u čijem je to resoru.

Portparol gradonačelnika Marko Rajić tvrdi da ne zna ništa o otkazivanju koncerta, ali nije ni isključio tu mogućnost."Gradonačelnik je trenutno na sastanku i ne mogu da ga dobijem. Čim se budem čuo sa njim, javiću vam", rekao je Rajić.

Prema informacijama koje je ranije danas saopštio gradonačelnik Zoran Perišić, za ranije najavljeni koncert Cece Ražnatović vlada veliko interesovanje i gradske vlasti očekuju preko 40.000 ljudi na trgu u sredu uveče.

Organizacija tog koncerta predstavlja, kako je rekao, centralnu nacionalno proslavu srpske Nove godine, a njen organizator je Vlada Srbije.

Zbog postavljanja bine bi već od sutra popodne trebalo da bude zabranjen prolazak automobilima kroz centar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja