MORENA OTKRILA: Kao taksista zarađujem 1.000 evra dnevno!
Foto: Privatna Arhiva

Priznala u „Parovima“

MORENA OTKRILA: Kao taksista zarađujem 1.000 evra dnevno!

Stars -
Moj otac je vlasnik taksi firme, ne radim to stalno, nego se uključim samo kad je sezona i vozim isključivo strance od primorja do aerodroma u Zagrebu

Morena Marjanović je na poligrafu u „Parovima“ otkrila da kao taksista zarađuje 1.000 evra dnevno, da je spavala sa partnerom i njegovom bivšom ženom u istom krevetu i da ne smatra kriminalom to što je pomogla mužu da pobegne iz zatvora!Iako nastupa po klubovima, hrvatska pevačica je ispričala da zapravo najviše zarađuje kao taksista. Da je to unosan posao Morena je potkrepila činjenicom da u jeku turističke sezone zaradi i do 1.000 evra dnevno, i to tako što strance vozi od Hrvatskog primorja do aerodroma u Zagrebu.

- Moj otac je vlasnik taksi-firme koja ima pet vozila, ja ne radim to stalno, nego se uključim samo kada je turistička sezona. Vozim isključivo turiste, strance, i to na dalje destinacije. Kada ih vozim od mora do aerodroma, to košta oko 300 evra, pa zato u jeku sezone zaradim i 1.000 evra dnevno - rekla je Morena.Negativno je odgovorila da li je imala seks sa svojim partnerom dok je u krevetu bila i njegova bivša žena. Međutim, priznala je da je u dobrim odnosima sa suparnicom i da jesu spavale u istom krevetu.- Provele smo ceo dan zajedno. Moj momak nas je vodio u šoping, na kafu i onda smo prenoćili u kući koju je on poklonio bivšoj supruzi, ali ima samo jedan krevet i spavali smo svi zajedno. Ali nismo imali seks - tvrdi pevačica.Naglasila je da je pristalica liberalnog seksa, što znači da partneru oprašta prevare. Priznala je i da je snimala seks sa suprugom.- Nemam ništa protiv toga. Posebno kad se nismo viđali po dve-tri nedelje, to mi je super stvar - rekla je Morena i izvinila se roditeljima što su na ovaj način saznali detalje njene intime.Priznala je da je i pomogla mužu da pobegne iz zatvora.- Ne smatram sebe kriminalcem ako sam suprugu pomogla da pobegne iz zatvora i prevezla ga kroz tri zemlje sa lažnim papirima do Kosova - rekla je Morena.

Maca se opet obrukalaTRUDNICE NE VOZE AUTOMaca Diskrecija ne prestaje da zasmejava gledaoce i učesnike „Parova“ biserima. Tako je bilo i u ponedeljak veče, kada je Čupo Kalač rekao da je verenici poklonio automobil mesec dana nakon što je saznao da je trudna, na šta se odmah nadovezala Maca.- Pa kako će voziti auto od stomaka? - pitala je starleta.

Nemanja NikolićI JA SAM IMAO GRUPNJAKI Nemanja Nikolić je ispričao iskustvo u grupnom seksu.- Bili smo u jednom hotelu, bilo nas je mnogo, bilo je muzike, štipali smo se da vidimo da li je to stvarno. Siguran sam da to više neću doživeti - rekao je pevač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track